Eshop funguje bez omezení, výdejní místo zavřeno. Vzhledem ke krizové situaci zvažte, zda objednat zboží na dobírku.

Pravá čokoláda

Nejprodávanější

Pravá čokoláda 60% - hořká 250g
 
60 Kč
(52,17 Kč bez DPH)
Detail
Pravá čokoláda Carla - mléčná 250g
 
58 Kč
(50,43 Kč bez DPH)
Detail
Bílá čokoláda 250g
Bílá čokoláda 250g
Skladem (63)
Kód: 126-11
 
59 Kč
(51,30 Kč bez DPH)
Detail
Čokoládové pecky na pečení 100g
Čokoládové pecky na pečení 100g
Skladem (6)
Kód: 121-CAR125
 
30 Kč
(26,09 Kč bez DPH)
Detail
Pravá čokoláda Master Martini - mléčná 250g
 
56 Kč
(48,70 Kč bez DPH)
Detail
Čokoláda do fontány - hořká 250g
Čokoláda do fontány - hořká 250g
Skladem (16)
Kód: 126-19
 
72 Kč
(62,61 Kč bez DPH)
Detail
12723 rubinova cokolada 250g (1)
Rubínová čokoláda 250g
Novinka
Skladem (5)
Kód: 113-CHR-R35RB
 
135 Kč
(117,39 Kč bez DPH)
Detail
7 položek celkem
Pravá čokoláda Carla - mléčná 250g
50,43 Kč bez DPH
58 Kč
Kód: 126-10
Čokoláda do fontány - hořká 250g
62,61 Kč bez DPH
72 Kč
Kód: 126-19
Pravá čokoláda 60% - hořká 250g
52,17 Kč bez DPH
60 Kč
Kód: 126-09
Pravá čokoláda Master Martini - mléčná 250g
48,70 Kč bez DPH
56 Kč
Kód: 147-0900060A
Bílá čokoláda 250g
51,30 Kč bez DPH
59 Kč
Kód: 126-11
12723 rubinova cokolada 250g (1)
Novinka
117,39 Kč bez DPH
135 Kč
Kód: 113-CHR-R35RB
Čokoládové pecky na pečení 100g
26,09 Kč bez DPH
30 Kč
Kód: 121-CAR125

Kvalitní čokoláda

Chceme Vám nabídnout jen opravdu kvalitní a léty prověřené produkty, a proto jsme do prodeje zařadili pravou čokoládu od několika celosvětově známých výrobců, kteří mají dlouholeté zkušenosti s výrobou pravé čokolády. V eshopu naleznete výrobky české firmy Carla, dále italské firmy Master Martini a italské firmy ICAM. Ať už si zvolíte českou, či italskou čokoládu, pokaždé budete spokojeni s její vysokou kvalitou a výbornou chutí.

Čokoláda je vhodná pro přípravu pralinek, ale také pro zdobení dortů i zákusků. Praktické balení v peckách, či malých diamantech zaručí, že práce s ní bude jednoduchá - stačí ji vysypat.

 

Vybírat můžete z hořké, mléčné, či bílé čokolády, a také vynikající čokolády bez cukru.

 

Čokoládu lze rozpouštět při cca 50°C, poté se musí mícháním ochladit na cca 27 °C, následně se opět zahřeje na 32°C a použije.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.