Krimpovací kleště
patří mezi oblíbené cukrářské pomůcky, neboť práce s nimi je velice jednoduchá a výsledný efekt je perfektní. Krimpovací kleště na marcipán jsou celokovové.
#ShowMore#
Krimpovací kleště
ocení každý cukrář hlavně při finálním zdobení dortů. Hojně se využívají k vytlačení vzoru do cukrářské hmoty, či marcipánu. Na výběr máme opravdu velké množství vzorů.
Krimpovací kleště je možné použít k vytvoření čistého vzoru - v tomto případě stačí nastavit požadovanou šířku vzoru na kleštích (zajistit pomocí gumičky na kleštích) a vtlačit do hmoty, následně vyjmout. Pokud chcete vytvořit iluzi plastického vzoru - stačí kleště vtlačit do hmoty a jemně je stisknout k sobě a opět povolit, následně vyjmout - tím se vzor lépe vytvaruje a dostane plastický vzhled.
Hospodyňkám.cz - pečte jako profesionál!