Cukrářské polevy
Poleva na dort
Cukrářské polevy na dorty a moučníky jsou velmi oblíbené pro jejich snadnou přípravu a vynikající chuť. Nabízíme proto opravdu širokou nabídku různých příchutí polev od českých i zahraničních výrobců. Pečlivě jsme pro Vás vybrali ty nejlahodnější polevy, aby Vaše pečení bylo co nejdokonalejší.
#ShowMore#
Použití na polití moučníků:
potřebné množství rozpouštíme za občasného míchání ve vodní lázni při teplotě max 55°C (vyšší teplota polevu srazí), nepřidáváme jiné suroviny (tuk, mléko, aj). Mezi nejoblíbenější polevy patří citronová poleva díky své šťavnaté chuti. Hned za ní je velice oblíbená pistáciová a jogurtová poleva.
Použití na čokoládové pralinky:
potřebné množství rozpouštíme za občasného míchání ve vodní lázni při teplotě 38-40°C, poté zchladíme na teplotu cca 26°C a znovu zahřejeme na cca 30°C - plníme formu na čokoládu a necháme v lednici zatuhnout.
Pokud toužíte po pravé čokoládě, naleznete ji u nás také.
Hospodyňkám.cz - pečte jako profesionál!