Blog

Muffiny a la Mimoň

Pro každou dětskou oslavu se hodí malý dezert v podobě muffinů. Můžeme je nazdobit podle dětských ...

Pistáciový dort Brilant

Pistáciový dort Brilant - velmi jednoduchou přípravu tohoto lahodného (tzv. nahatého) dortu zvládne...

Pařížská šlehačka

Pařížská šlehačka   Suroviny: 300g Bolero Instant, 1l živočišné šlehačky Milram   ...

Bábovka s oříškovým nádechem

Vyzkoušejte netradiční pečení klasické bábovky, a to za pomoci ochucovací vlašsko-oříškové pasty. &...

Pistáciové pusinky

Přinášíme recept na sladké pusinky, které si můžete upéci třeba jako vánoční cukroví, či jen tak, ke...

Podmáslové řezy

     Suroviny Korpus: 500g Biskvit Zelený čaj, 4 vejce, 225g olej   Krém...

Ganáž - podkladový krém pod potahovací hmoty

    Recept na ganáž (podkladový krém pod cukrářské hmoty)   600 g bílé čokolá...

Biskvit zelený čaj - malinové řezy

              Suroviny korpus: 500g směsi Biskvit zelen...

Pralinky s irskou kávou

      Pralinky s irskou kávou (cca 50 kusů)   Suroviny   na obal p...

Jak pracovat s formou na čokoládu

  Zakoupili jste si formu na čokoládu a chcete mít pralinky tak dokonalé, jako od profesioná...

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení