ESHOP FUNGUJE BEZ OMEZENÍ.

Blog

Pařížská šlehačka

Pařížská šlehačka   Suroviny: 300g Bolero Instant, 1l živočišné šlehačky Milram   ...

Bábovka s oříškovým nádechem

Vyzkoušejte netradiční pečení klasické bábovky, a to za pomoci ochucovací vlašsko-oříškové pasty. &...

Pistáciové pusinky

Přinášíme recept na sladké pusinky, které si můžete upéci třeba jako vánoční cukroví, či jen tak, ke...

Podmáslové řezy

     Suroviny Korpus: 500g Biskvit Zelený čaj, 4 vejce, 225g olej   Krém...

Ganáž - podkladový krém pod potahovací hmoty

    Recept na ganáž (podkladový krém pod cukrářské hmoty)   600 g bílé čokolá...

Biskvit zelený čaj - malinové řezy

              Suroviny korpus: 500g směsi Biskvit zelen...

Pralinky s irskou kávou

      Pralinky s irskou kávou (cca 50 kusů)   Suroviny   na obal p...

Jak pracovat s formou na čokoládu

  Zakoupili jste si formu na čokoládu a chcete mít pralinky tak dokonalé, jako od profesioná...

Stracciatella dezert s malinami

Osvěžující dezert pro milovníky malin si můžete jednoduše připravit doma. Stačí k tomu jen použít na...

Odborný seminář Zeelandia

Dne 21. 10. 2016 jsme se zúčastnili odborného semináře v Malšicích u Tábora, který pořádal náš dlouh...

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.