Toping jahoda 200g

Sladká tekutá poleva dezertů

Vyzkoušejte toping jahoda, polotekutou polevu české výroby, která je plná výrazné jahodové chuti. S tímto topingem ozvláštníte palačinky, lívance, kávu i šlehačku na zmrzlinových pohárech. Oblíbená jahodová příchuť se hodí téměř na všechny sladké pokrmy. Dopřejte si jahodový luxus každý den.

Dostupnost Skladem (4 ks)
Můžeme doručit do:
3.5.2024
Možnosti doručení
Kód: 144-TJ
50 Kč 25 Kč / 100 g
Toping jahoda 200g
Toping jahoda 200g
Novinka
Dodání
Dodání do 24 hod.
při objednání PO-ČT do 12 hod
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Použití na každý způsob

Jahodový toping pomůže doladit chuť všech sladkých pochoutek, jako je zmrzlina, palačinky, šlehačka, káva, tvarohový dezert a mnohé další. Díky polotekuté konzistenci budete mít po ruce svěží polevu kdykoli si vzpomenete. Jednoduchá a rychlá aplikace vykouzlí na domácích pochutinách sladkou tečku plnou jahodové chuti.

Skladování a spotřeba

Doporučujeme skladování topingu v chladu, suchu a temnu. Jakmile toping otevřeme, skladujeme jej v chladničce a spotřebujeme do 1 měsíce od otevření. Při zachování těchto zásad bude toping dokonale sloužit a udrží si své vlastnosti.

Ať už jste milovník jahod nebo jen toužíte po chuti letního ovoce, toping jahoda Vám zaručí dokonalé dochucení Vašich oblíbených pochutin. Každé ráno můžete začít s touto lahodnou polevou na Vašich palačinkách nebo lívancích.

Složení

cukr, voda, glukózový sirup, modifikovaný kukuřičný škrob, aroma, antioxidant: kyselina citrónová, konzervant: sorban draselný, barviva (karoteny, karmíny).

Doplňkové parametry

Kategorie: Toppingy
Výrobce: Labeta ČR
Hmotnost: 200 g
Příchuť: jahoda
Výživové hodnoty na 100g výrobku:: Nadpis
energetická hodnota: 1112 kJ / 260 kcal
tuky: < 0,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny: < 0,1 g
sacharidy: 63 g
z toho cukry: 39 g
bílkoviny: < 0,5 g
sůl: 0,01 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: