Směs na griliášové trubičky 500g
Směs pro přípravu griliášových trubiček a jádrových rohlíčků.



Balení obsahuje 500 g směsi pro přípravu griliášových trubiček, známých též pod názvem jádrové trubičky.
Český výrobek. Slazená jádrová směs je připravena tak, aby umožnila zjednodušit výrobu všech tvarů (trubičky, košíčky, vlnky, šátečky, aj) a hlavně odstranila trampoty s nevyrovnanou jakostí arašídové drti. Tím dochází k výrazné úspoře času a energie při výrobě, která je sama o sobě bezpečná, nehrozí popálení při stáčení horkých korpusů. Díky jednoduché receptuře je odstraněna komplikovaná příprava jádrové hmoty.
Složení: cukr, pšeničná mouka, pražená arašídová drť, sójové vločky, rýžová mouka, pšeničný škrob, sušená syrovátka, sušený vaječný bílek, sójová mouka, cizrnová mouka, rostlinný olej plně ztužený kokosový, stabilizátor E415, emulgátory: (E471, E472a, E472b, E477), sušené mléko, barvivo: (E150c, E160a), glukózový sirup, karobová mouka, sůl.
Pracovní postup:
500 g směsi, 100 g margarínu nebo másla, 50 g vody - z tohoto množství vyrobíme cca 50 kusů trubiček
Všechny suroviny smícháme dohromady a vypracujeme v hladké těsto, které necháme 2 hodiny odležet. Před dalším použitím těsto důkladně propracujeme a rozválíme na velmi tenký plát, který rozkrájíme na obdélníky o rozměru 8 x 9 cm (1 ks = 11 g). Obdélníky stáčíme na kovovou trubičku, vzniklým spojem položíme na plech vyložený pečícím papírem a lehce přitlačíme. Pečeme při teplotě 190°C 12 - 15 minut.
Výživové hodnoty na 100g výrobku:
energetická hodnota 1697 kJ /406 kcal
tuky 8,8 g /z toho nasycené mastné kyseliny 1,8 g
sacharidy 71,0 g / z toho cukry 40,3 g
vláknina 3,3 g
bílkoviny 10,7 g
sůl 0,0 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Dortový korpus |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Výrobce: | IREKS ENZYMA s.r.o., Brno, ČR |
Použití: | k přípravě korpusu |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.