Odpalované těsto směs na přípravu

Revoluce v přípravě odpalovaného těsta: hotová sypká směs

Představte si, že můžete doma snadno a rychle připravit dokonalé větrníky, věnečky, banánky nebo eclairs, které se rozplynou na jazyku a okouzlí každého, kdo je ochutná. S naší hotovou sypkou směsí na přípravu odpalovaného těsta se tento sen stává skutečností. Tato směs je výsledkem pečlivého vývoje, při kterém byl kladen důraz na jednoduchost přípravy a dokonalost výsledku. Stačí přidat vodu a vaše kuchyně se promění v cukrárnu plnou lákavých vůní.

Hmotnost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost Skladem (6 ks) Skladem (1 ks) Zvolte variantu
Můžeme doručit do:
23.7.2024 23.7.2024 Zvolte variantu
Možnosti doručení
Kód: 112-10003594A 112-10003594 Zvolte variantu
3 270 Kč od 129 Kč - –3 % až –3 % 129 Kč 3 171,90 Kč od 129 Kč 258 Kč / 1 kg 317,19 Kč / 1 kg
Odpalované těsto směs na přípravu
Odpalované těsto směs na přípravu
3 270 Kč od 129 Kč - –3 % až –3 %
Dodání
Dodání do 24 hod.
při objednání PO-ČT do 12 hod
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Jednoduchá příprava, profesionální výsledky

S naší směsí se příprava odpalovaného těsta stává hračkou. Do 750g vody o teplotě 20-25°C přisypete 500g naší směsi a za použití protínačky (lyry) míchejte nejprve 4 minuty na nízké otáčky, následně 7 minut na vyšší stupeň. Tímto způsobem získáte hladké těsto, které je připravené k dalšímu zpracování.

Tvary podle vaší fantazie

Následně těsto jednoduše přemístěte do trezírovacího sáčku se špičkou a na plech stříkáte požadované tvary. Ať už se rozhodnete pro tradiční větrníky nebo experimentální tvary, s naší směsí dosáhnete vždy dokonalých výsledků.

Doporučení pro dokonalou chuť

Jako ideální náplň doporučujeme vanilkový krém Vanilmix, který dokonale doplní chuť vašich zákusků. Pro ještě lákavější vzhled a chuť vašich dezertů navíc doporučujeme použít fondánovou polevu, která dodá vašim výtvorům ten pravý lesk a dokonalost.

Skladování

Naše směs je navíc velmi praktická i z hlediska skladování. Uchovávejte ji v chladu a suchu při teplotě do 25°C, díky čemuž si zachová svou kvalitu a výbornou chuť po dlouhou dobu.

S touto hotovou sypkou směsí na přípravu odpalovaného těsta překvapíte své blízké nejen vynikajícími zákusky, ale také ukážete, že příprava složitě vypadajících dezertů může být snadná a příjemná. Vyzkoušejte naši směs a nechte svou kreativitu, aby se projevila v nekonečném množství tvarů a kombinací, které můžete vytvořit. Staňte se mistrem cukrářského umění ve své vlastní kuchyni a užijte si radost z pečení jako nikdy předtím.

Složení

PŠENIČNÝ škrob, rostlinný olej (řepkový a palmový), kukuřičný škrob, sušená VAJEČNÁ směs, sušený VAJEČNÝ bílek, kypřidla (E450, E500), zahušťovadla (E464, E412), glukózový sirup, emulgátory (E472b, E477), sůl, sušené odstředěné MLÉKO, MLÉČNÁ bílkovina. Může obsahovat stopy sóji.

Doplňkové parametry

Kategorie: Dortový korpus
Země původu: Holandsko
Použití: k přípravě korpusu
Výživové hodnoty na 100g výrobku:: Nadpis
energetická hodnota: 2192 kJ / 524 kcal
tuky: 31,1 g
/ z toho nasycené mastné kyseliny: 5,7 g
sacharidy: 48,4 g
/ z toho cukry: 1,9 g
vláknina: 1,9 g
bílkoviny: 11,7 g
sůl: 1,5 g
5
21x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
JP Avatar autora | 19.5.2024
Jsem velice spokojená, rychlé dodání
5
VM Avatar autora | 17.5.2024
kupuji často
5
M Avatar autora | 13.4.2024
Snadné, rychlé a výborné věnečky.
5
DA Avatar autora | 20.11.2023
S produktem jsem moc spokojená.
5
M Avatar autora | 20.10.2023
Těsto je super, jsem velmi spokojená
5
JT Avatar autora | 21.9.2023
jsem nadšená, rychlá verze domácích větrníčků, děti milují
5
JV Avatar autora | 1.4.2023
Super. Rychlost,kvalita a spokojenost z výsledku
5
AP Avatar autora | 17.5.2022
výborné
5
JK Avatar autora | 1.3.2022
těsto je výborné,když přijde nečekaná návštěva ryclý sladký dezert za pár minut
5
JG Avatar autora | 31.5.2021
super rychlovka, bez vaření(odpalování těsta)- chuťově dobré
5
DA Avatar autora | 7.5.2021
Zatim jsem spokojená.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: