Odpalované těsto směs na přípravu

Revoluce v přípravě odpalovaného těsta: hotová sypká směs

Představte si, že můžete doma snadno a rychle připravit dokonalé větrníky, věnečky, banánky nebo eclairs, které se rozplynou na jazyku a okouzlí každého, kdo je ochutná. S naší hotovou sypkou směsí na přípravu odpalovaného těsta se tento sen stává skutečností. Tato směs je výsledkem pečlivého vývoje, při kterém byl kladen důraz na jednoduchost přípravy a dokonalost výsledku. Stačí přidat vodu a vaše kuchyně se promění v cukrárnu plnou lákavých vůní.

Hmotnost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost Skladem (25 ks) Skladem (1 ks) Zvolte variantu
Můžeme doručit do:
21.6.2024 21.6.2024 Zvolte variantu
Možnosti doručení
Kód: 112-10003594A 112-10003594 Zvolte variantu
3 270 Kč od 129 Kč - –3 % až –3 % 129 Kč 3 171,90 Kč od 129 Kč 258 Kč / 1 kg 317,19 Kč / 1 kg
Odpalované těsto směs na přípravu
Odpalované těsto směs na přípravu
3 270 Kč od 129 Kč - –3 % až –3 %
Dodání
Dodání do 24 hod.
při objednání PO-ČT do 12 hod
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Jednoduchá příprava, profesionální výsledky

S naší směsí se příprava odpalovaného těsta stává hračkou. Do 750g vody o teplotě 20-25°C přisypete 500g naší směsi a za použití protínačky (lyry) míchejte nejprve 4 minuty na nízké otáčky, následně 7 minut na vyšší stupeň. Tímto způsobem získáte hladké těsto, které je připravené k dalšímu zpracování.

Tvary podle vaší fantazie

Následně těsto jednoduše přemístěte do trezírovacího sáčku se špičkou a na plech stříkáte požadované tvary. Ať už se rozhodnete pro tradiční větrníky nebo experimentální tvary, s naší směsí dosáhnete vždy dokonalých výsledků.

Doporučení pro dokonalou chuť

Jako ideální náplň doporučujeme vanilkový krém Vanilmix, který dokonale doplní chuť vašich zákusků. Pro ještě lákavější vzhled a chuť vašich dezertů navíc doporučujeme použít fondánovou polevu, která dodá vašim výtvorům ten pravý lesk a dokonalost.

Skladování

Naše směs je navíc velmi praktická i z hlediska skladování. Uchovávejte ji v chladu a suchu při teplotě do 25°C, díky čemuž si zachová svou kvalitu a výbornou chuť po dlouhou dobu.

S touto hotovou sypkou směsí na přípravu odpalovaného těsta překvapíte své blízké nejen vynikajícími zákusky, ale také ukážete, že příprava složitě vypadajících dezertů může být snadná a příjemná. Vyzkoušejte naši směs a nechte svou kreativitu, aby se projevila v nekonečném množství tvarů a kombinací, které můžete vytvořit. Staňte se mistrem cukrářského umění ve své vlastní kuchyni a užijte si radost z pečení jako nikdy předtím.

Složení

PŠENIČNÝ škrob, rostlinný olej (řepkový a palmový), kukuřičný škrob, sušená VAJEČNÁ směs, sušený VAJEČNÝ bílek, kypřidla (E450, E500), zahušťovadla (E464, E412), glukózový sirup, emulgátory (E472b, E477), sůl, sušené odstředěné MLÉKO, MLÉČNÁ bílkovina.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Dortový korpus
Země původu: Holandsko
Použití: k přípravě korpusu
Výživové hodnoty na 100g výrobku:: Nadpis
energetická hodnota: 2192 kJ / 525 kcal
tuky: 30,8 g
/ z toho nasycené mastné kyseliny: 6,2 g
sacharidy: 68,1 g
/ z toho cukry: 2,3 g
vláknina: 1,8 g
bílkoviny: 11,7 g
sůl: 1,5 g
5
21x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
JP Avatar autora | 19.5.2024
Jsem velice spokojená, rychlé dodání
5
VM Avatar autora | 17.5.2024
kupuji často
5
M Avatar autora | 13.4.2024
Snadné, rychlé a výborné věnečky.
5
DA Avatar autora | 20.11.2023
S produktem jsem moc spokojená.
5
M Avatar autora | 20.10.2023
Těsto je super, jsem velmi spokojená
5
JT Avatar autora | 21.9.2023
jsem nadšená, rychlá verze domácích větrníčků, děti milují
5
JV Avatar autora | 1.4.2023
Super. Rychlost,kvalita a spokojenost z výsledku
5
AP Avatar autora | 17.5.2022
výborné
5
JK Avatar autora | 1.3.2022
těsto je výborné,když přijde nečekaná návštěva ryclý sladký dezert za pár minut
5
JG Avatar autora | 31.5.2021
super rychlovka, bez vaření(odpalování těsta)- chuťově dobré
5
DA Avatar autora | 7.5.2021
Zatim jsem spokojená.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: