Sandra Skořicovník - směs na skořicový korpus 500g

Položka byla vyprodána…
Dostupnost Je nám líto, ale prodej již skončil.
Možnosti doručení
Kód: 190-11101A
59 Kč
Sandra Skořicovník - směs na skořicový korpus 500g
Dodání
Rychlé dodání
průměrná doba dodání 1,8 pracovního dne.
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Sandra Skořicovník - směs na skořicový korpus 500g

- směs na přípravu vláčné lité hmoty na biskupské chlebíčky, beránky, srnčí hřbety, koláče, aj.

 

Složení:

cukr, PŠENIČNÁ mouka, sušená SYROVÁTKA, bramborový škrob, rýžová mouka, modifikovaný bramborový škrob E1414, rostlinný olej palmový, jablečná vláknina, sušená VEJCE, skořice 1,9%, kypřící látka (E450, E500), PŠENIČNÉ klíčky, sladový extrakt (JEČNÝ slad, voda), glukózový sirup, aroma, sůl, emulgátor E481, zahušťovadlo E466

Skladování: v suchu, do 25°C.

Hmotnost: 500 g

Barva směsi: světle hnědá

 

Pracovní postup:

500g Sandra Skořicovník, 3 vejce, 150g vody, 45g oleje

Všechny suroviny smícháme, necháme 5 minut odležet - nabobtnat, poté protínačkou (míchací nástavec) vymícháme na nejnižším stupni do hladké hmoty, cca 1-2 minuty. Pečeme při 175 °C (horkovzduch) cca 25-30 minut (respektujeme zkušenost s vlastní troubou).

Do těsta lze přimíchat ještě rozinky, kandované ovoce, či oříšky nebo čokoládové pecky. Vždy jen maximálně 20% na celkovou hmotnost hmoty..

 

 

Výživové hodnoty na 100g výrobku:

energetická hodnota 1618 kJ / 387 kcal

tuky 3,4 g /  toho nasycené mastné kyseliny 1,5 g

sacharidy 81,4 g / z toho cukry 56,4 g

vláknina 3,5 g

bílkoviny 4,5 g

sůl 0,6 g

Sandra Skořicovník - směs na skořicový korpus

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Dortový korpus
EAN: 12011101
Použití: k přípravě korpusu
Výrobce: IREKS ENZYMA s.r.o., Brno, ČR
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola