


Sandra Black - směs na černý korpus 500g
- směs na přípravu černé lité hmoty (barvena pouze kakaem)
Hotový korpus má černou barvu, je vláčný, šťavnatý, s příjemnou kakaovou chutí.
Na fotografii je upečený korpus zbavený vrchní krusty - připravený na promazání:
Složení:
cukr, pšeničná mouka, kakao se sníženým obsahem tuku, sušené mléko, cizrnová mouka, kypřící látka (E450, E500), pšeničná vláknina, sušený vaječný bílek, sůl, zahušťovadlo (E415).
Skladování: v suchu, do 25°C.
Hmotnost: 500 g
Pracovní postup:
500g Sandra Black, 5 vajec, 160g vody (150ml), 90g oleje (100ml)
Všechny suroviny smícháme, necháme 5 minut odležet - nabobtnat, poté protínačkou (míchací nástavec) vymícháme na nejnižším stupni do hladké hmoty, cca 1-2 minuty. Pečeme při 175 °C (horkovzduch) cca 25-30 minut (respektujeme zkušenost s vlastní troubou).
Upozornění:
na upečení vysokého korpusu o průměru 24 cm je potřeba 1 kg této směsi. (Při použití 500 g směsi upečeme dort o průměru 24 cm a výšce 3 cm).
Výživové hodnoty na 100g výrobku:
energetická hodnota 1553 kJ / 372 kcal
tuky 2,2 g / toho nasycené mastné kyseliny 1,2 g
sacharidy 77,6 g / z toho cukry 50,9 g
vláknina 4,2 g
bílkoviny 7,4 g
sůl 1,2 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Příprava moučníků |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Použití: | k přípravě korpusu |
Výrobce: | IREKS ENZYMA s.r.o., Brno, ČR |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.