Sandra Black - směs na černý korpus 500g

Dostupnost Skladem (23 ks)
Můžeme doručit do:
24.4.2024
Možnosti doručení
Kód: 120-1119A
64 Kč
Sandra Black - směs na černý korpus 500g
Dodání
Dodání do 24 hod.
při objednání PO-ČT do 12 hod
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Sandra Black - směs na černý korpus 500g

- směs na přípravu černé lité hmoty (barvena pouze kakaem)

 

Hotový korpus má černou barvu, je vláčný, šťavnatý, s příjemnou kakaovou chutí.

 

Na fotografii je upečený korpus zbavený vrchní krusty - připravený na promazání:

sandra black  upečený korpus

 

Složení:

cukr, pšeničná mouka, kakao se sníženým obsahem tuku, sušené mléko, cizrnová mouka, kypřící látka (E450, E500), pšeničná vláknina, sušený vaječný bílek, sůl, zahušťovadlo (E415).

Skladování: v suchu, do 25°C.

Hmotnost: 500 g

 

Pracovní postup:

500g Sandra Black, 5 vajec, 160g vody (150ml), 90g oleje (100ml)

Všechny suroviny smícháme, necháme 5 minut odležet - nabobtnat, poté protínačkou (míchací nástavec) vymícháme na nejnižším stupni do hladké hmoty, cca 1-2 minuty. Pečeme při 175 °C (horkovzduch) cca 25-30 minut (respektujeme zkušenost s vlastní troubou).

 

Upozornění:

na upečení vysokého korpusu o průměru 24 cm je potřeba 1 kg této směsi. (Při použití 500 g směsi upečeme dort o průměru 24 cm a výšce 3 cm).

 

Výživové hodnoty na 100g výrobku:

energetická hodnota 1553 kJ / 372 kcal

tuky 2,2 g /  toho nasycené mastné kyseliny 1,2 g

sacharidy 77,6 g / z toho cukry 50,9 g

vláknina 4,2 g

bílkoviny 7,4 g

sůl 1,2 g

Sandra Black pracovní postup

Doplňkové parametry

Kategorie: Dortový korpus
Použití: k přípravě korpusu
Výrobce: IREKS ENZYMA s.r.o., Brno, ČR

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: