Směs na dortový korpus Basis Cake 500g

Dostupnost Skladem (46 ks)
Můžeme doručit do:
23.4.2024
Možnosti doručení
Kód: 112-10000072A
49 Kč
Směs na dortový korpus Basis Cake 500g
Dodání
Dodání do 24 hod.
při objednání PO-ČT do 12 hod
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Směs na dortový korpus Basis Cake 500g

- změna názvu produktu (původní název JUNG BASIS)

 

Směs na dortový korpus Basis Cake 500g je univerzální cukrářská směs krémové barvy a jemně citronové chuti i vůně.

 

Výborná směs k přípravě těchto cukrářských výrobků:

- koláčů

- bábovek

- muffinů

- dortových korpusů

 

Její lahodná chuť dodá moučníkům originální chuť a spolu s ostatními surovinami vytvoří jedinečný chuťový zážitek.

Výhodou směsi Jung Basis je její pevnost, neboť bez problémů udrží dortové náplně, ovoce a také čokoládu.

Hotové těsto je vláčné a vydrží dlouho čerstvé. Vytvořit si tak můžete moučníky různých chutí, které zůstanou dlouho vláčné a šťavnaté.

 

Recepty naleznete v databázi: Naše recepty

 

Složení:

cukr, pšeničná moukapšeničný škrob, kypřící látky (difosforečnany E450, uhličitan sodný E500), sušená syrovátka, emulgátory (mono a diglyceridy mastných kyselin E471, estery mono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou mléčnou E472b, estery polyglycerolu s mastnými kyselinami E475), glukózový sirup, zahušťovadlo (xanthan E415), sušené odtučněné mléko, jedlá sůl, aroma, přírodní aroma, extrakt z kurkumy.

Hmotnost: 500 g

 

Použití:

olejový korpus: 500g směsi, 320g oleje, 6 vajec 

kakaový korpus: 500g směsi, 320g oleje, 6 vajec, 50g kakaa, 100g vody

máslový korpus: 500g směsi, 200g másla, 200g mléka, 4 vejce

čokoládový korpus: 500g směsi, 5 vajec, 400g másla, 400g čokolády, 250g mléka

ořechový korpus: 500g směsi, 6 vajec, 250g oleje, 80g mletých ořechů

 

Pracovní postup u receptury s olejem: všechny suroviny mícháme lyrou na 3. rychlostní stupeň šlehacího stroje po dobu 3 minut.

Pracovní postupu u receptury s máslem: všechny suroviny mícháme lyrou na 1. rychlostní stupeň šlehacího stroje po dobu 4 minut.

 

 

Výživové hodnoty na 100g výrobku:

energetická hodnota 1608 kJ / 379 kcal

tuky 3 g /  z toho nasycené mastné kyseliny 2,1 g

sacharidy 81,6 g /  z toho cukry 47,3 g

vláknina 2,1 g

bílkoviny 5,3 g

sůl 1,2 g

 

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Dortový korpus
Použití: k přípravě korpusu
Výrobce: Německo

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: