Master Martini Mléčná čokoláda 32%

Lahodná a jemná chuť pro vaše cukrářské kreace

Prvotřídní mléčná čokoláda Master Martini s minimálním obsahem kakaové sušiny 32% je přirozeně bezlepková a má lahodnou a jemnou chuť. Díky tvaru malých pecek ji lze použít také k přímému zdobení cukrářských výrobků. Pravá mléčná čokoláda v peckách je ideální pro přípravu pralinek nebo jako poleva na zákusky a dorty.

Hmotnost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost Skladem (70 ks) Momentálně nedostupné Zvolte variantu
Můžeme doručit do:
31.7.2024 - Zvolte variantu
Možnosti doručení
Kód: 147-0900060A 147-0900060 Zvolte variantu
4 500 Kč od 123 Kč - –3 % až –3 % 123 Kč 4 365 Kč od 123 Kč 49,20 Kč / 100 g 43,65 Kč / 100 g
Master Martini Mléčná čokoláda 32%
Mater Martini Mléčná čokoláda 32%
4 500 Kč od 123 Kč - –3 % až –3 %
Dodání
Dodání do 24 hod.
při objednání PO-ČT do 12 hod
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Klíčové vlastnosti:

  • Minimální obsah kakaové sušiny 32%: zajišťuje bohatou chuť a kvalitní čokoládový zážitek.
  • Bezlepkový produkt: vhodný pro osoby s intolerancí na lepek, což zaručuje bezpečnost pro širokou škálu strávníků.
  • Lahodná a jemná chuť: perfektní pro výrobu různých cukrářských výrobků, přičemž zachovává jemnost a lahodnost pravé mléčné čokolády.
  • Tvar malých pecek: umožňuje snadné použití pro zdobení i rozpouštění při přípravě pralinek nebo polev.
  • Dostupné balení: nabízí se ve dvou praktických velikostech - 250 g a 10 kg, což vyhovuje jak domácím potřebám, tak profesionálním cukrářům.

Použití:

Požadované množství čokolády rozpustit při 45-50°C, poté za stálého míchání ochladit na cca 27°C a znovu zahřát na 29-30°C a použít. Obsah kakaové sušiny je minimálně 32%.

Skladování:

Uchovávejte v suchu do 20°C, aby si čokoláda zachovala svou kvalitu a chuť.

Doporučení:

Vyzkoušejte pravou mléčnou čokoládu Master Martini a objevte jemnou a lahodnou chuť, která dodá vašim cukrářským výtvorům tu pravou dokonalost. Ideální pro pralinky, polevy na zákusky a dorty, nebo jako přímé zdobení cukrářských výrobků.

Složení:

cukr, kakaové máslo, sušené mléko, kakaová hmota, emulgátor (slunečnicový lecitin E322), přírodní vanilkové aroma.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Mléčná čokoláda
Výrobce: Unigra, Itálie
Výživové hodnoty na 100g výrobku:: Nadpis
energetická hodnota: 2308 kJ / 553 kcal
tuky: 34 g
/ z toho nasycené mastné kyseliny: 22,2 g
sacharidy: 55 g
/ z toho cukry: 55 g
vláknina: 1,2 g
bílkoviny: 6,2 g
sůl: 0,33 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: