Pistáciová poleva elastická 250g

Dostupnost Skladem (19 ks)
Můžeme doručit do:
17.6.2024
Možnosti doručení
Kód: 132-S090010
80 Kč
Pistáciová poleva elastická 250g
Dodání
Dodání do 24 hod.
při objednání PO-ČT do 12 hod
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Pistáciová poleva elastická 250g

Elastická tuková poleva, vhodná k zamražení. Neláme se. Ideální je k dekoraci cukrářských výrobků.

Příchuť: pistáciová

Hmotnost: 250 g

Složení:

cukr, rostlinný tuk částečně ztužený (RSPO palmový), rostlinný olej neztužený kokosový, laktóza, sušená syrovátka, kaseinát sodný, emulgátory (sójový lecitin E322, E492), kakaový likér, vanilkové aroma, barvivo (E133, E160a).

Kaseinát sodný je mléčný protein odloučený z odstředěného mléka, rozemletý na prášek a ošetřený hydoxidem sodným. Jedná se o bezpečný prvek, bohatý na bílkoviny. V potravinářství se používá jako emulgátor, stabilizátor a zahušťovadlo. Jelikož obsahuje nízkou hladinu laktózy, může způsobit problémy lidem s laktózovou intolerancí (bolest žaludku, nadýmáni).

 

Použití:

pozvolna rozpustit ve vodní lázni při 50°C, zchladit na cca 28°C a použít.  Nepřidávat tuk.

 

Průměrné výživové hodnoty na 100g výrobku:

energetická hodnota 2429 kJ / 582 kcal

tuky 37 g, z toho nasycené mastné kyseliny 28 g

sacharidy 59 g , z toho cukry 59 g

bílkoviny 2 g

vláknina 0 g

sůl 0,17 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Polevy s příchutěmi
Výrobce: Holandsko
Příchuť: Pistácie
5
11x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
SK Avatar autora | 5.12.2023
Jednoduchá připrava , výborná chuť. Zakoupeno opakovaně
5
SH Avatar autora | 18.4.2023
Chutná skvěle
5
MK Avatar autora | 2.1.2023
velká spokojenost
5
MB Avatar autora | 26.12.2022
poleva je naprosto úžasná,perfektně se s ní pracuje a skvěle chutná,nemá chybu :-))
5
JM Avatar autora | 24.9.2022
Chutná dobře.
5
DD Avatar autora | 2.12.2021
Velice spokojená
5
KK Avatar autora | 6.11.2021
Ještě jsem nevyzkoušela, chutná dobře.
5
G Avatar autora | 27.12.2020
Je moc chutná a velice dobře se s ní pracuje.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: