


Decor Up Cacao, pařížská šlehačka 1l
Rostlinný krém Decor Up Cacao Master Martini
bezlepkový produkt
Slazený rostlinný krém pro přípravu pařížského krému a pro výrobu zmrzlin.
Doporučená teplota při zpracování: 2-5 °C. Před použitím je nutné krém vychladit minimálně 12 hodin při teplotě 5-10°C.
Spotřeba po otevření: 3-4 dny (uchovávat v chladničce).
Neotevřené balení uchovávat při teplotě do 20°C.
Složení:
voda, plně hydrogenované rostlinné oleje a tuky 16% (palmojádrový, slunečnicový), cukr 14%, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, stabilizátory (E420ii, E463), mléčné bílkoviny, emulgátory (slunečnicový lecitin E322, E481, E471), barviva (sladový extrakt z ječmene, E153, E120), sůl, aroma.
Použití: řádně vychlazený krém šlehat ručním šlehačem do požadované tuhosti. Můžeme přidat tvaroh pro zjemnění chuti.
Obsah: 1 litr
Výživové hodnoty na 100g výrobku:
energetická hodnota 1257 kJ / 303 kcal
tuky 25 g
sacharidy 19 g / z toho cukry 19 g
vláknina 0 g
bílkoviny 0 g
sůl 0,45 g
Doporučujeme osobní odběr tohoto produktu. Při poškození během přepravy nelze uplatnit reklamaci (jedná se o tekutinu, která není povolena k přepravě).
Doplňkové parametry
Kategorie: | Krémy do dortů |
---|---|
Hmotnost: | 1 kg |
Výrobce: | Unigra, Itálie |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.