Vážení zákazníci, vzhledem ke zvýšenému počtu objednávek může dojít k mírnému zpoždění v odesílání. Děkujeme za pochopení.

Ztužovač šlehačky Zeesan lískový ořech 100g

Sypká směs pro stabilizaci a ochucení živočišné šlehačky i všech ostatních šlehačkových náhrad. Ztužovač šlehačky má lískooříškovou příchuť a obsahuje také kousky oříšků.

Dostupnost Skladem (14 ks)
Můžeme doručit do:
6.12.2024
Možnosti doručení
Kód: 112-10000497A
43 Kč
Ztužovač šlehačky Zeesan lískový ořech 100g
Dodání
Rychlé dodání
průměrná doba dodání 1,8 pracovního dne.
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Ztužovač šlehačky lískový ořech

Zeesan lískový ořech je určen ke ztužení a ochucení šlehačky. Šlehačce dodá nejen vynikající chuť s kousky oříšků, ale jemně ji zabarví do smetanové barvy a prodlouží její trvanlivost.

 

Složení

Cukr, lískové OŘECHY 25%, želatina, glukózový sirup sušený, modifikovaný škrob E1414, aroma, barvivo E150c, aroma (MLÉKO). Může obsahovat stopy vajec, sóji a lepku.

Skladování: v suchu, dobře uzavřené, při teplotě do 25°C.

Hmotnost: 100 g

Příchuť: lískový ořech

Barva: smetanově oříšková

Pro větší spotřebu doporučujeme zakoupit výhodnější balení 500g

 

Pracovní postup

Živočišnou šlehačku vyšleháme el. šlehačem do konzistence hustého jogurtu. Poté přidáme směs Zeesan lískový ořech smíchanou s vlažnou vodou a došleháme. Hotový krém pak necháme 1 hodinu odležet.

Doplňkové parametry

Kategorie: Ztužovač šlehačky
Země původu: Česká republika
Příchuť: lískový ořech
Použití: ke ztužení šlehačky
Výživové hodnoty na 100g výrobku:: Nadpis
energetická hodnota: 1924 kJ / 428 kcal
tuky: 15,31 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 1 g
sacharidy: 69,88 g
z toho cukry: 64,33 g
bílkoviny: 12,15 g
vláknina: 0,72 g
sůl: 0,07 g
5
0x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
4
R Avatar autora | 6.6.2023
Dobrý produkt, opravdu s kousky ořechů, ale málo výrazná chuť. Vylepšeno trochou rumu lískový ořech.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: