Blog, Strana 2

Černé kakao v cukrařině

Černé kakao v cukrařině

Černé kakao v cukrařině má nezastupitelnou roli při pečení cukrářských výrobků, u kterých potřebuje...

Dort se sušenkovým krémem

Dort se sušenkovým krémem

Jemně kořeněný krém s křupavými sušenkami má chuť mléka, karamelu, koření a kakaa - ideální kombinac...

Malinový dort

Malinový dort

Pro všechny příznivce malin přinášíme recept na luxusní dort.   Malinový dort   ...

Velikonoční muffiny

Velikonoční muffiny

Vyzkoušejte lahodnou variantu k tradičnímu velikonočnímu beránkovi - muffiny s vynikajícím krémem s ...

Jahodový řez

Jahodový řez

Svěží ovocná dobrota pro nadcházející letní sezónu.   Jahodový řez Suroviny na korpus: 50...

Pěna z bílé čokolády

Pěna z bílé čokolády

Osvěžující, lehoučká pěna s ovocem bude chutnat také dětem.   Pěna z bílé čokolády   ...

Domácí mléčný marcipán

Domácí mléčný marcipán

Umění cukrářské kreativity Pro všechny domácí cukrářky a milovníky kreativního pečení přinášíme jed...

Ovocný dort

Ovocný dort

Jednoduchý recept na šťavnatý vrstvený dort pro narozeninové oslavy, či jako vynikající nedělní deze...

Muffiny a la Mimoň

Muffiny a la Mimoň

Pro každou dětskou oslavu se hodí malý dezert v podobě muffinů. Můžeme je nazdobit podle dětských ...

Pistáciový dort Brilant

Pistáciový dort Brilant

Pistáciový dort Brilant - velmi jednoduchou přípravu tohoto lahodného (tzv. nahatého) dortu zvládne...