S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

NOVINKY

arr3SLEVA PRO VÁS!!!Vážení zákazníci, od 1. února 2017 jsme nastavili automatický věrnostní systém pro všechny... arr3PŘEPRAVA POTRAVIN V HORKÝCH DNECHVážení zákazníci, zvažte nutnost objednávání čokoládových polev, ozdob, transfer fólií, či... arr3POŠTOVNÉ ZDARMA od 1500 KčPři objednávce nad 1500 Kč Vám nebudeme účtovat poštovné - balík do ruky, a to při volbě platby...

ZBOŽÍ V AKCI

Naše cena 19 Kč
skladem
Naše cena 94 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Naše cena 143 Kč
skladem
Naše cena 59 Kč
skladem
Naše cena 65 Kč
skladem

BLOG

Ganáž - podkladový krém pod potahovací hmoty

08. 03. 2018 | RADY A INFORMACE

Aby potahovací hmota na dortu dobře držela a nebyla naleptána krémem, doporučujeme 2 typy podkladových krémů, které navíc báječně chutnají.

celý článek

Biskvit zelený čaj - malinové řezy

21. 02. 2018 | NAŠE RECEPTY

Vyzkoušejte svěží jarní řezy s nevšední chutí....

celý článek

Pralinky s irskou kávou

02. 08. 2017 | NAŠE RECEPTY

Recept na plněné čokoládové pralinky

celý článek

Jak pracovat s formou na čokoládu

02. 08. 2017 | RADY A INFORMACE

Instrukce pro přípravu čokoládových pralinek

celý článek

Stracciatella dezert s malinami

29. 03. 2017 | NAŠE RECEPTY

Malinový dezert se šlehačkovou náplní

celý článek

Odborný seminář Zeelandia

23. 10. 2016 | RADY A INFORMACE

Praktické rady pro cukráře.

celý článek

Šlehačkový dort s banánem

04. 10. 2016 | NAŠE RECEPTY

Nadýchaný a lehoučký banánový dortík ...

celý článek

Tvarohovo-jogurtové řezy

09. 07. 2016 | NAŠE RECEPTY

Rychlý moučník pro návštěvu...

celý článek

Ovocný dort s panna cottou

01. 06. 2016 | NAŠE RECEPTY

Výborné letní osvěžení...

celý článek

Čokoládové brownies

10. 02. 2016 | NAŠE RECEPTY

Výborný moučník pro milovníky čokolády...

celý článek