Ztužovač šlehačky Karina ananas 250g
Směs pro stabilizaci šlehačky s ananasovou příchutí.



Směs pro stabilizaci šlehačky a přípravu máslového krému s ananasovou příchutí.
Použití: 250g Karina + 125g voda + 500g šlehačka (v případě máslového krému namísto šlehačky použijte 125g másla)
Postup:
šlehačkový krém: Karinu rozmíchat s vodou, nechat 15 minut odležet, poté přidat našlehanou šlehačku (rostlinný krém).
máslový krém: Karinu rozmíchat s vodou, nechat 15 minut odležet, poté přidat změklé máslo, vyšlehat do hladké hmoty.
Složení: cukr, rostlinný olej palmový, glukózový sirup, modifikovaný bramborový škrob (E1414), sušená syrovátka, rostlinný tuk plně ztužený kokosový, aroma, sušené mléko, kyselina (E330), emulgátor (E472a), pšeničná mouka, barvivo (E101).
Hmotnost balení: 250 g
Výživové hodnoty na 100g výrobku:
energetická hodnota 2057 kJ / 492 kcal
tuky 21,6 g / z toho nasycené mastné kyseliny 18,6 g
sacharidy 73,1 g / z toho cukry 60,2 g
vláknina 0,0 g
bílkoviny 1,1 g
sůl 0,3 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ztužovač šlehačky |
---|---|
Hmotnost: | 0.25 kg |
Značka: | Karina |
Příchuť: | Ananas |
Balení: | 250g |
Použití: | ke ztužení šlehačky |
Výrobce: | IREKS ENZYMA s.r.o., Brno, ČR |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.