Tisk na fondánový list
Kód: 105-MO10513ASouvisející produkty
Detailní popis produktu
Tisk na fondánový list
- obrázky přijímáme pouze emailem (info@hospodynkam.cz)
- maximální velikost hotového obrázku cca 19 x 26 cm
- netiskneme obrázky s velkým množstvím černé barvy (ta nese tenké černé proužky do světlých barev), bankovky a mince
- nevystavovat obrázky mrazu, hrozí prasknutí
- na obrázky nevpisujeme texty
Tisk na jedlou hmotu je kvalitnější, nežli tisk na jedlý papír, neboť barvy obrázků jsou výraznější a jasnější. Také manipulace s jedlou hmotou je snažší a nevyžaduje potírání gelem.
Použití:
hmotu je nutné opatrně sloupnout z nosné podložky a přenést na dort. V případě kruhu je nutné předem oříznout celý obrázek nožíkem, či odstřihnout nůžkami. Položit na dort potřený světlým krémem. Okraje není nutné fixovat, obrázek sám přilne k povrchu. Konzumace může být okamžitá, plát je hned vláčný.
Skladování:
v suchu a temnu, při pokojové teplotě. Obrázek nesmí zmrznout, hrozí pak jeho prasknutí. Nechte proto obrázek povolit při pokojové teplotě, sám zvláční.
Složení: modifikované škroby (E1422, E1412), maltodextrin, zvlhčující látka E422, cukr, voda, zahušťovadla (E460i, E414, E415), dextróza, barvivo E171, emulgátory (E435, E471, E491), konzervant E202, regulátor kyselosti E330, aroma.
+ potravinářské barvivo voda, nosič E1520, glycerol, E102, E122, E133, E151, kyselina citrónová.
Upozornění: barvivo E102, E122 může nepříznivě ovlivnit pozornost a aktivitu dětí.
Výživové hodnoty na 100g výrobku k prvnímu složení:
energie 1457 kJ / 348 kcal
sacharidy 86,9 g / z toho cukry 14 g
bílkoviny 0,1 g
sůl 0,075 g
Výživové hodnoty na 100g výrobku ke druhému složení:
energie 1602 kJ / 378 kcal
tuky 2,3 g / z toho nasycené mastné kyseliny 2,2 g
sacharidy 90,3 g / z toho cukry 87,1 g
bílkoviny 0,1 g
sůl méně, než 0,1 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Tisk na jedlý papír a hmotu |
---|---|
Hmotnost: | 0.16 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.