Ovocný gel borůvkový 1kg

Dostupnost Skladem (3 ks)
Můžeme doručit do:
4.4.2024
Možnosti doručení
Kód: 112-10000866
162 Kč
Ovocný gel borůvkový 1kg
Dodání
Dodání do 24 hod.
při objednání PO-ČT do 12 hod
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Ovocný gel borůvkový 1kg

český výrobek

Lesklá borůvková náplň s vysokým podílem ovoce (min. 60%), s nízkým obsahem cukru, stabilní při pečení i mražení. Univerzální použití (vhodná i pro výrobu zmrzlin). Náplň je vynikající chuti a má temně fialovou barvu.

Barva a konzistence gelu: fialová, lesklá, pastovitá, s kousky ovoce

Baleno v trezírovacím sáčku (vakuově uzavřeném) - praktické - ihned k použití.

Skladování v chladu (max. 25°C) a suchu. Po otevření skladovat na chladném místě a spotřebovat do 14ti dnů.

 

Složení:

kusové ovoce borůvky 39%, ovocný protlak jablko, glukózo-fruktózový sirup, cukr, E1422 (modifikovaný škrob),  E330 (kyselina), E202 (konzervant), E418 (zahušťovadlo), aroma, voda.

Hmotností podíl ovoce na 1kg - min. 650g

Hmotnost: 1 kg

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Český výrobek firmy Zeelandia

Společnost Zeelandia působí na českém trhu od roku 1990 a patří mezi nejvýznamnější dodavatele surovin pro pekaře a cukráře. Při výrobě pracuje pouze se surovinami, které jsou pečlivě kontrolovány a vybírány. Samotný průběh výroby je podroben přísné kontrole.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Výživové hodnoty na 100g výrobku:

energetická hodnota  666 kJ / 159 kcal

tuky  0,2 g / z toho nasycené mastné kyseliny 0 g

sacharidy 38,6 g / z toho cukry 27,6 g

bílkoviny  0,3 g

sůl 0,01 g

 

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Ovocná náplň do dortu
Výrobce: ČR

Náplně v trezírovacích sáčcích

5
7x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
MP Avatar autora | 16.10.2023
Skvělý
5
GB Avatar autora | 16.6.2022
vynikající

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: