Jedlý papír Jednorožec bílý

Dostupnost Skladem (10 ks)
Můžeme doručit do:
1.12.2022
Možnosti doručení
Kód: 151-51791A
85 Kč
Jedlý papír Jednorožec bílý
Dodání do 24 hod.
Dodání do 24 hod.
při objednání PO-ČT do 12 hod
Doprava zdarma
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží skladem
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Bezlepkový produkt

Jedlý papír Jednorožec bílý

Jedlý obrázek na dort s kresleným bílým jednorožcem s růžovou hřívou bude krásnou ozdobou dívčích dortů.

Průměr oplatky: 20 cm

Složení: bramborový škrob, voda, olivový olej, maltodextrin, zvlhčující látka E422, emulgátor E433, konzervant E218, potravinářské barvivo: E102, E110, E122, E133, E151

Upozornění: barvivo E102, E110 a E122 může nepříznivě ovlivnit pozornost dětí.

 Hmotnost: 6,3 g

Naše doporučení pro práci s papírem:

papír se pokládá na již hotový dort, jehož vrchní díl se potře tenkou vrstvou nejlépe světlého, máslového krému, popř. speciálním gelem na jedlý papír , na ni položíme papír, uhladíme, potřeme opět gelem na jedlý papír - gel rozetřeme až přes okraje papíru, tím zabráníme zvlnění papíru. Pokud použijeme pouze máslový krém, je nutné okraje obrázku zatěžkat dozdobíme buď také krémem, čokoládou nebo např. čokoládovou rýží, aby se nám obrázek nezvlnil.

Pozor na želatinu a některé druhy marmelád, ty se pod jedlý papír nehodí, protože mají hodně vody, a tím by se mohl papír na dortu zvlnit nebo rozpíjet. Nehodí se ani použití tmavého krému, ten by pod papírem prosvítal. Papír se přikládá na dort minimálně 3 hodiny před konzumací, aby stačil změknout.

 

Výživové hodnoty na 100g výrobku:

energetická hodnota 1590,2 kJ / 375,2 kcal

tuky 3,6 g /  z toho nasycené mastné kyseliny 0,5 g

 sacharidy 85,6 g / u toho cukry 0,1 g

bílkoviny 0,1 g

sůl 0 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Jedlý papír zvířata
Výrobce: Floreal, Itálie
Použití: ke zdobení
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
LH Avatar autora | 8.8.2022
Snadné objednání, rychlé dodání, objednávám pravidelně.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: