Čokoládové polevy
má nezastupitelnou roli při zdobení dortů, moučníků a zákusků. Vyzkoušet můžete hořkou, mléčnou, či bílou variantu polevy. Sami se pak můžete přesvědčit, že čokoládová poleva má své nezastupitelné místo ve sladké kuchyni.
#ShowMore#
Čokoládové polevy
neodmyslitelně patří k pečení moučníků i dortů. Oblíbené jsou především proto, že krásně voní a báječně chutnají.
Zapomeňte na polevy ze supermarketů, které zdaleka nedosahují kvalit námi nabízených čokoládových polev, a vychutnejte si pravou chuť lahodné čokolády. Vyvážený poměr tuku v polevě zaručí, že chuť polevy bude skutečně čokoládová. Navíc má nádherný lesk a tuhost, takže bude parádní ozdobou každé sladké dobroty. Jednoduchá příprava, bez přídavku dalších tuků, je také dalším, rozhodujícím, krokem proč zvolit právě naši čokoládovou polevu.
Příprava je velice jednoduchá - požadované množství čokoládové polevy odsypete do misky a necháte pozvolna rozpouštět ve vodní lázni, a to maximálně při 42-45°C. Následně ji necháte zchladit na 30°C, ještě trošku zahřejete a můžete použít.
Mléčná, hořká, či bílá čokoládová poleva bude vždy tou nejlepší tečkou.
Dlouholetá zkušenost a neustálé zlepšování výroby dovedla firmu Carla, Zeelandia, či Master Martini k tomu, že se pyšní nejkvalitnějšími produkty na našem trhu s opravdu čokoládovou chutí. Česká, holandská a italská výroba je zárukou vysoké kvality za nejlepší ceny.
Ochutnejte a přesvědčte se sami, že čokoládová poleva je tou nejlepší volbou pro každý moučník....
Hospodyňkám.cz - pečte jako profesionál!