Čokoládové křupinky hořké

Čokoládové křupinky hořké jsou cukrářské zdobení v podobě malých křupavých čokoládových kuliček obalených v hořké čokoládě. Tyto křupinky jsou ideální pro zdobení pohárů, dezertů, jogurtů, dortů a moučníků. Křupinky jsou lehounké, takže nehrozí propadnutí se do krému.

Hmotnost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost Skladem (16 ks) Skladem (1 ks) Zvolte variantu
Můžeme doručit do:
18.6.2024 18.6.2024 Zvolte variantu
Možnosti doručení
Kód: 128-9732A 128-9732 Zvolte variantu
46 Kč 397 Kč od 46 Kč 92 Kč / 100 g 79,40 Kč / 100 g
Čokoládové křupinky hořké
Dodání
Dodání do 24 hod.
při objednání PO-ČT do 12 hod
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Klíčové vlastnosti:

  • Hořká čokoláda: obalené v hořké čokoládě s obsahem kakaové sušiny min. 70%.
  • Univerzální použití: vhodné pro zdobení pohárů, dezertů, jogurtů, dortů a moučníků.
  • Lehkost: lehoučké kuličky, které se nepropadnou do krému.
  • Velikost: průměr kuličky 0,5 cm.

Skladování:

  • Podmínky skladování: v suchu (při teplotě do 20°C).

Čokoládové křupinky hořké dodají vašim sladkým výtvorům elegantní a luxusní nádech. Díky vysokému obsahu kakaové sušiny nabízejí intenzivní čokoládovou chuť, která obohatí každý dezert. Užívejte si křupavé a chutné zdobení s těmito výjimečnými čokoládovými kuličkami.

Složení:

kakaová hmota, cukr, rýžová mouka, kakaové máslo, emulgátor E322 (slunečnicový lecitin), sůl, leštící látky E 904 (šelak), škrob, glukózový sirup, přírodní aroma. Může obsahovat mléko a obiloviny obsahující lepek.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Cukrové perličky
Výrobce: Barbara Luijckx
Výživové hodnoty na 100g výrobku:: Nadpis
energetická hodnota: 2100 kJ / 504 kcal
tuky: 30g
z toho nasycené mastné kyseliny: 19 g
sacharidy: 48 g
z toho cukry: 25 g
bílkoviny: 6,7 g
sůl: 0,25 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: