Křupinky - perličky bílé

Křupinky - perličky bílé jsou ideální cukrářské zdobení pro každý dortový krém. Tyto lehoučké bílé perličky jsou navrženy tak, aby byly vhodné i pro ty nejjemnější dortové krémy, včetně šlehaček. Perličky jsou obaleny bílou cukrovou krustou, která při skousnutí jemně křupne, přičemž nejsou tvrdé, ale luxusně měkké.

Hmotnost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost Skladem (3 ks) Skladem (1 ks) Zvolte variantu
Můžeme doručit do:
17.6.2024 17.6.2024 Zvolte variantu
Možnosti doručení
Kód: 128-096809A 128-096809 Zvolte variantu
40 Kč 682 Kč od 40 Kč 80 Kč / 100 g 56,83 Kč / 100 g
Křupinky - perličky bílé
Dodání
Dodání do 24 hod.
při objednání PO-ČT do 12 hod
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek
Klíčové vlastnosti:
  • Vhodné pro jemné krémy: ideální pro zdobení dortových krémů a šlehaček.
  • Lehoučké a měkké: perličky jsou lehké a po skousnutí jemně křupnou, nejsou tvrdé.
  • Bílá cukrová krusta: dodává elegantní vzhled a příjemnou texturu.
  • Průměr perličky: cca 4 mm.

Skladování:

  • Podmínky skladování: v suchu, temnu (při teplotě 15°C-25°C).

Křupinky - perličky bílé dodají vašim cukrářským výtvorům elegantní a sofistikovaný vzhled. Díky jejich měkkosti a lehkosti jsou perfektní pro zdobení i těch nejjemnějších krémů, což z nich činí nepostradatelnou součást každého cukrářského arsenálu. Užívejte si luxusní zdobení, které je zároveň příjemné na skousnutí.

Složení:
cukr, dextróza, rýžová mouka, glukózový sirup, invertní cukrový sirup, aroma, kyselina E330, sůl, leštící látka (E903, E904). Může obsahovat stopy sóji, mléka a lepku.

Doplňkové parametry

Kategorie: Cukrové perličky
Výrobce: Barbara Luijckx
Použití: ke zdobení
Množství v balení: 50 g
Barva: bílá
Výživové hodnoty na 100g výrobku:: Nadpis
energetická hodnota: 1562 kJ / 368 kcal
tuky: 0 g / z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
sacharidy: 91 g / z toho cukry 82 g
bílkoviny: 0,6 g
sůl: 0,10 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: