Čokoláda do fontány - mléčná 200g
Mléčná čokoláda v peckách se zvýšeným obsahem kakaového másla je určena především pro čokoládové fontány k přípravě fondue.
Použít ji můžeme také na výrobu čokoládových pralinek a dalších cukrářských dekorací.
Čokoláda se rozpouští při teplotě 43-45°C, následně se nechá krystalizovat při teplotě 27,6°C a pracovní teplota je 29,5°C.
Složení:
cukr, sušené mléko plnotučné, kakaové máslo 38%, kakaová hmota 36%, emulgátory (SÓJOVÝ lecitin), přírodní vanilkový extrakt.
Výrobek obsahuje sóju, mléko a může obsahovat stopy ořechů. Uchovávat v suchu do 20°C.
Hmotnost: 200 g
Výživové hodnoty na 100g výrobku:
energetická hodnota 25097 kJ / 603 kcal
tuky 43,8 g / z toho nasycené mastné kyseliny 27,4 g
sacharidy 46,3 g / z toho cukry 45,6 g
vláknina 1,8 g
bílkoviny 5,1 g
sůl 0,15 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mléčná čokoláda |
---|---|
Výrobce: | Itálie |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.