Callebaut Mléčná čokoláda bez cukru 200g
Čokoláda bez cukru
Lahodná mléčná čokoláda bez přídavku cukru je vyrobena belgickou firmou Callebaut. Vyznačuje se jemnou mléčnou chutí a minimálním obsahem kakaa 34%.
Mléčná čokoláda je určena k přímé konzumaci, k přípravě čokoládových pralinek a ganáží, či jako hotová ozdoba na dorty a zákusky.
Složení: maltitol, kakaové máslo, sušené plnotučné MLÉKO, kakaová hmota, emulgátor SÓJOVÝ lecitin, přírodní vanilkové aroma. Minimální obsah kakaové sušiny 34,1%.
Skladování: v suchu a temnu do 20°C.
Hmotnost: 200 g
Průměr pecičky: cca 1 cm
Náš tip k rozpouštění čokolády: čokoládu rozpouštíme pozvolna ve vodní lázni maximálně při 45°C, poté čokoládu temperujeme (zchladíme) na 27°C a následně zahřejeme na cca 30°C - při této teplotě čokoládu použijeme.
Co je maltitol? Malitol je cukerný alkohol, který se používá jako náhrada cukru v potravinách. Má méně kalorií a sacharidů, nežli klasický cukr a je také o něco méně sladší. V malých dávkách je bezpečný. Problém může způsobit jeho nadměrná konzumace, kdy se může vyskytnout diskomfort v podobě nadýmání a průjmu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mléčná čokoláda |
---|---|
Výrobce: | Callebaut, Belgie |
Množství v balení: | 200 g |
Příchuť: | mléčná čokoláda |
Tvar: | pecičky |
Výživové hodnoty na 100g výrobku:: | Nadpis |
energetická hodnota: | 2081 kJ / 497 kcal |
tuky: | 33,6 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 22 g |
sacharidy: | 50,4 g |
z toho cukry: | 7,8 g |
bílkoviny: | 6,8 g |
vláknina: | 2,1 g |
sůl: | 0,2 g |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.