Tescoma Formička na kávová zrna

Perfektní pomůcka pro výrobu nepečeného cukroví

Formička na kávová zrna je vynikající pomůckou pro výrobu oblíbeného nepečeného cukroví - kávových zrn. Díky této pružné formě s pevným základem je příprava kávových zrn rychlá a snadná. Vytvořená kávová zrna lze snadno vyklopit a velkou výhodou je, že mají stejnou velikost a dokonalý tvar.

Dostupnost Skladem (4 ks)
Můžeme doručit do:
31.7.2024
Možnosti doručení
Kód: 140-631652
94 Kč
Tescoma Formička na kávová zrna
Dodání
Dodání do 24 hod.
při objednání PO-ČT do 12 hod
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Klíčové vlastnosti:

  • Pružná forma s pevným základem: umožňuje snadné vytváření a vyklápění kávových zrn.
  • Rychlá a snadná příprava: ideální pro rychlé a jednoduché pečení.
  • Jednotná velikost a dokonalý tvar: každé kávové zrno má perfektní tvar a velikost.
  • Originální recept součástí výrobku: usnadní vám první kroky při přípravě kávových zrn.

Zábava v kuchyni

Hledáte zábavný způsob, jak si zpestřit ranní kávovou rutinu? Proč si nezkusit připravit marcipánová kávová zrna? Tato lahodná pochoutka, na kterou stačí jen pár jednoduchých ingrediencí, vám určitě zlepší den! S formičkou na kávová zrna bude vaše práce nejen snadná, ale také zábavná.

Jak na to?

  1. Připravte těsto: použijte originální recept, který je součástí balení, nebo si vytvořte vlastní směs.
  2. Naplnění formy: těsto důkladně vtlačte do formičky.
  3. Vyklopení: díky pružné formě je vyklopení kávových zrn hračka.
  4. Dokončení: vyklopená kávová zrna můžete ihned konzumovat nebo dále zdobit podle své fantazie.

Formička na kávová zrna vám umožní snadno a rychle připravit dokonale tvarované kávové zrna, která potěší nejen vaše chuťové buňky, ale také oko. S touto pomůckou bude vaše cukroví vždy dokonalé a příprava vás bude bavit. Vyzkoušejte a uvidíte, jak snadné a zábavné může být pečení!

Suroviny: 

Na základ: 200g pravého marcipánu

Na náplň: 3 lžíce mleté kávy, 3 lžíce kakaa, 8 lžic cukru, 8 lžic margarínu, 8 lžic škrobu. 

Na polevu: hořká nebo mléčná čokoláda, podle potřeby tuk k naředění

Pracovní postup: marcipán vyválíme na plát silný asi 3 mm a vyřízneme z něho oválek, který vložíme do formičky na kávová zrna a naplníme náplní.

Příprava náplně: povolený margarín smícháme s kakaem, kávou, cukrem a škrobem nejprve vařečkou, poté ručně na vále, vytvoříme malé válečky a necháme je chvíli zatuhnout v chladničce.

Náplň přiklopíme dalším marcipánovým oválkem a přitlačíme k sobě.

Opatrně vyjmeme z formy a necháme tuhnout. Poté namáčíme v rozpuštěné čokoládě a opět necháme zatuhnout.

Dobrou chuť!

Doplňkové parametry

Kategorie: Formičky na plněné pečivo
Použití: k přípravě cukroví
Materiál: silikon, plast
Rozměry: 8,5 cm, 6 cm, 2 cm
Mytí v myčce: ANO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: