Směs na laskonky

Revoluce ve výrobě bílkových dezertů

Představujeme vám směs na laskonky, inovativní řešení pro všechny cukráře a domácí pekaře, kteří hledají snadnou a rychlou cestu k přípravě dokonalých bílkových krémů. Díky této směsi se vyhnete složitému vaření a chlazení, které jsou obvykle spojeny s tradiční výrobou bílkových dezertů. Směs Bianca nabízí všestranné použití – od laskonek, sněhových pusinek, přes zákusky a dorty Pavlova, až po sněhové košíčky a kremrole.

Hmotnost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost Skladem (16 ks) Momentálně nedostupné Zvolte variantu
Můžeme doručit do:
21.3.2024 - Zvolte variantu
Možnosti doručení
Kód: 112-10000079A 112-10000079 Zvolte variantu
1 720 Kč od 112 Kč - –1 % až –1 % 112 Kč 1 702,80 Kč od 112 Kč 224 Kč / 1 kg 170,28 Kč / 1 kg
Směs na laskonky
Směs na laskonky
1 720 Kč od 112 Kč - –1 % až –1 %
Dodání
Dodání do 24 hod.
při objednání PO-ČT do 12 hod
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Rychlá a jednoduchá příprava

Hlavní předností směsi na laskonky je její neuvěřitelná jednoduchost a rychlost přípravy. Stačí směs umíchat pouze s vodou a cukrem, a máte připravenou hmotu, která je okamžitě použitelná. Tento proces vám ušetří čas a umožní se soustředit na kreativní aspekty vašeho pečení.

Lahodná chuť a perfektní textura

Směs na laskonky vyniká svou neodolatelně lahodnou chutí a texturou hotových výrobků, které jsou křupavé zvenku, přitom pevné a uvnitř měkké. Tato jedinečná kombinace zajišťuje, že vaše dezerty budou nejen krásné na pohled, ale i dokonalé na chuť.

Neomezené možnosti ochucení

Další výhodou této směsi je možnost přidání prakticky jakékoliv přísady dle vaší fantazie a přání. Oblíbené variace zahrnují čokoládu, oříšky, kokos, skořici nebo ochucovací pasty. Flexibilita směsi znamená, že můžete experimentovat a vytvářet nekonečné kombinace chutí, což vašim dezertům dodá osobitý charakter.

Použití a aplikace

Směs na laskonky je ideální nejen pro laskonky, ale i pro výrobu oblíbených sněhových pusinek, zákusků a dortů Pavlova, sněhových košíčků, a dokonce i jako náplň do okamžitě plněných kremrolí. Tato všestrannost činí směs Bianca nezbytným pomocníkem v každé kuchyni.

Směs na laskonky představuje ideální řešení pro každého, kdo si přeje vytvářet bílkové dezerty snadno, rychle a bez komplikací. Díky této směsi můžete rozšířit své cukrářské dovednosti a nabídnout široký sortiment dezertů s dokonalou chutí a texturou. Vyzkoušejte směs Bianca a proměňte své cukrářské nápady v nezapomenutelné chuťové zážitky.

Složení:

cukr, sušený VAJEČNÝ bílek, zahušťovadlo E466, sůl, kyselina citrónová E330, aroma.

 

Pracovní postup:

500g směsi + 500g studené vody + 500g cukru krystal + 500g cukru moučka.

Všechny suroviny, mimo moučkového cukru, šleháme 5 minut el. šlehačem. Poté postupně zašleháváme moučkový cukr. Hotovou směsí plníme zdobící sáček a stříkáme požadované tvary na pečící plech vyložený pečícím papírem. Pečeme při 150°C cca 2 minuty, poté již jen sušíme při cca 90 - 100°C zhruba 35 - 45 minut (dle velikosti tvarů pusinek). Respektujeme zkušenosti s vlastní troubou.

 

Recept na laskonky:

pro přípravu laskonek lze přidat do základní směsi (viz. pracovní postup výše) také kokos, či sekané oříšky (na 500 g hotové směsi přidáme 450 - 500 g kokosu, či oříšků). Použijte námi nabízené šablony na laskonky.

 

Recept na bílkový krém do kremrolí:

90 g směsi, 135 g vody (90°C), 225 g cukru - vše ušleháme do pěny, naplníme cukrářský sáček, zdobíme

 

Recept na bezé hmotu na štafetky:

150g Bianca, 170g voda, 50g cukr, 60g hladká mouka, 60g sekané arašídy, nebo vlašské ořechy

 

Recept na zákusek Pavlova (cca 40 ks)

Suroviny:

na korpusy: 250g směsi na laskonky, 250g cukru krupice, 250g cukru moučka, 250g vody, 100g rozpuštěné pravé čokolády

na náplň: 1l šlehačky, ztužovač šlehačky, ovoce dle chuti

Postup:

Směs šleháme s krystalovým cukrem a vodou na nejvyšší rychlostí stupeň asi 3 minuty. Poté zasypeme moučkovým cukrem, zašleháme. Do hotové směsi opatrně vmícháme rozpuštěnou čokoládu tak, aby zůstalo mramorování. Zdobícím sáčkem dávkujeme na plech kopečky, do kterých uděláme důlek polévkovou lžící. Pečeme 15 minut při 150°C, poté dosušíme při 90°C asi 30-45 minut. Vychladlé korpusky plníme ušlehanou šlehačkou se ztužovačem a zdobíme čerstvým ovocem.

 



Doplňkové parametry

Kategorie: Dortový korpus
Výrobce: Holandsko
Použití: k přípravě korpusu
Výživové hodnoty na 100g výrobku:: Nadpis
energetická hodnota: 1676 kJ / 401 kcal
tuky: 0 g
/ z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g
sacharidy: 89,4 g
/ z toho cukry: 89,2 g
vláknina: 0,5 g
bílkoviny: 8,2 g
sůl: 0,7 g
5
7x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
MZ Avatar autora | 29.6.2023
Jsem absolutně spokojená a pustila jsem se tímto i do výrobku, na který jsem si dosud netroufla.
5
Avatar autora | 26.9.2022
S produktem jsem velmi spokojena a doporučuji, dobře se s ním dělá.
5
MU Avatar autora | 12.10.2021
Skvělá příprava, jednoduchá a super cukroví.
5
VS Avatar autora | 22.3.2021
vynikající
5
MP Avatar autora | 26.11.2020
Velmi rychlá příprava,super cukroví.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: