info@hospodynkam.cz +420 773 509 080 (po-pá 8-17 hod.)
Red Velvet směs na pečení 500g - Hospodyňkám.cz
Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
02.08.2019
ZMĚNA BALENÍ SMARTFLEX VELVET MANDLE
Vážení zákazníci, informujeme vás o změně balení hmoty Smartflex Velvet. Postupně dojde ke změně ve výrobě u všech příchutí, a to z balení 1,4kg ... číst celé
04.01.2017
SLEVA PRO VÁS!!!
Vážení zákazníci, od 1. února 2017 jsme nastavili automatický věrnostní systém pro všechny zaregistrované. Každý zákazník má ve svém účtu nastaveno... číst celé
11.10.2011
POŠTOVNÉ ZDARMA od 1500 Kč
Při objednávce nad 1500 Kč Vám nebudeme účtovat poštovné - balík do ruky, a to při volbě platby předem na bankovní účet (v případě dobírky je k obje... číst celé
Zobrazit všechny novinky

Směs na korpus Red Velvet 500g

Sandra Velvet

Cukrářská surovina, Red Velvet směs na pečení Balení obsahuje 500g směsi pro přípravu oblíbeného korpusu Red Velvet. NEOBSAHUJE AZO BARVIVA. Hotový ko... celý popis
Dostupnost
Skladem 41 ks
Doba dodání
Zboží Vám můžeme doručit již 22.10.2019 do 16:00. Stačí, když zboží objednáte nejpozději do 21.10.2019 13:00
Cena bez DPH
42 Kč
48 Kč
ks
Číslo produktu:120-005
Výrobce:ČR
Použití:k přípravě korpusu
Kompletní specifikace

Cukrářská surovina, Red Velvet směs na pečení

Balení obsahuje 500g směsi pro přípravu oblíbeného korpusu Red Velvet. NEOBSAHUJE AZO BARVIVA. Hotový korpus je šťavnatý a má hladký povrch.

Složení: cukr, pšeničná mouka, sušená vejce, kypřící látka (E450, E500), kakao, barvivo (E120, E172), sůl, aroma, bez azobarviv

Pracovní postup:

500 g Sandra Velvet, 325 g voda, 90 g olej - všechny suroviny smícháme, necháme 5 minut odležet, poté šlehačem vyšleháme na nejnižším stupni do hladké hmoty, cca 1-2 minuty.

Upozornění: na upečení korpusu o průměru 24 cm je potřeba 1 kg této směsi.

 

Název dortu Red Velvet a jeho originální recept údajně pochází z newyorského hotelu Waldorf Astoria, kde ho svým hostům, jako autorskou specialitu, podávali již ve 20. letech minulého století. Red Velvet znamená rudý samet nebo hebkost, čímž se vyjadřuje barva a jemnost korpusu, který má být tmavě, či jasně červený nebo červenohnědý.

Novinky z našeho blogu

Pařížská šlehačka
30.08.2019 NAŠE RECEPTY
Pařížská šlehačka
Recept na rychlou pařížskou šlehačku bez nutnosti čekání. číst celé
Pistáciové pusinky
04.10.2018 NAŠE RECEPTY
Pistáciové pusinky
Pistáciové pusinky sladké a lahodné číst celé
Podmáslové řezy
27.06.2018 NAŠE RECEPTY
Podmáslové řezy
Recept pro letní inspiraci - šťavnatý a osvěžující číst celé
NENECHTE SI UJÍT NAŠE NOVINKY
Facebook
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.