Náplň do pralinek Slaný karamel 200g

Luxusní křupavá náplň do pralinek a dortových krémů má příchuť slaného karamelu. Ideální k protírání dortových korpusů, či jako přísada do čokolády a polevy.

Dostupnost Skladem (9 ks)
Můžeme doručit do:
6.5.2024
Možnosti doručení
Kód: 132-CSM221226
107 Kč 53,50 Kč / 100 g
Náplň do pralinek Slaný karamel 200g
Dodání
Dodání do 24 hod.
při objednání PO-ČT do 12 hod
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Náplň do pralinek Slaný karamel 200g

Hotová cukrářská náplň s příchutí slaného karamelu je připravena k přímému použití.

Díky vyváženému složení dodá cukrářským výrobkům jedinečnou chuť s mírně slaným dozvukem.

 

Náplň lze použít jako:

- protěr dortových korpusů, např. k potření plátu pod mousse cake

-  náplň do čokoládových pralinek

- přísadu do čokolád a polev - stačí ji jen mírně nahřát a vmíchat do rozehřáté čokolády nebo polevy

- doplněk do hotových cukrářských krémů, mousse a ganáží , které obohatí o výrazný lahodný dozvuk

 

Složení: máslová drobenka 21% (PŠENIČNÁ mouka, cukr, slunečnicový olej, MÁSLO, jedlá sůl), cukr, keksy 14% (PŠENIČNÁ mouka, cukr, koncentrované MÁSLO, sušené MLÉKO odstředěné, JEČNÝ slad, jedlá sůl), rostlinné tuky (palmový, z oplodí palmy), slunečnicový olej, karamel v prášku 10% (SYROVÁTKA, MÁSLO, maltodextrin, cukr, nízkotučné MLÉKO), kakaové máslo, sušené MLÉKO plnotučné, MANDLE, sušená SYROVÁTKA, LAKTÓZA, aroma, MLÉČNÝ tuk, solný květ 0,2%, emulgátor SÓJOVÝ lecitin, přírodní vanilkové aroma, sorbitol.

Skladování: v suchu a temnu, dobře uzavřené, při teplotě do 30°C.

Doplňkové parametry

Kategorie: Náplň do pralinek
Množství v balení: 200 g
Příchuť: slaný karamel
Výrobce: CSM Polsko
Výživové hodnoty na 100g výrobku:: Nadpis
energetická hodnota: 2469 kJ / 593 kcal
tuky: 40,6 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 19 g
sacharidy: 52,1 g
z toho cukry: 34,9 g
vláknina: 1 g
bílkoviny: 4,3 g
sůl: 0,6315 g

Náplň do pralinek

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: