Křupinky Slaný karamel

Představujeme Křupinky Slaný karamel – lehoučké obilné křupinky potažené karamelovou glazurou s příchutí slaného karamelu. Tento jedinečný produkt vás okouzlí svou křupavou, vynikající chutí a širokými možnostmi využití.

Hmotnost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost Skladem (6 ks) Skladem (1 ks) Zvolte variantu
Můžeme doručit do:
29.5.2024 29.5.2024 Zvolte variantu
Možnosti doručení
Kód: 128-9733A 128-9733 Zvolte variantu
43 Kč 338 Kč od 43 Kč 86 Kč / 100 g 67,60 Kč / 100 g
Křupinky Slaný karamel
Dodání
Dodání do 24 hod.
při objednání PO-ČT do 12 hod
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Klíčové vlastnosti:

  • Křupavá a lahodná chuť: díky kombinaci sladkého karamelu a slané příchuti si tyto křupinky zamilujete.
  • Univerzální použití: perfektní jako ozdoba pohárů, dezertů a zákusků, stejně tak vhodné do jogurtu.
  • Ideální velikost: průměr křupinky je 4-5 mm, což zajišťuje optimální křupavost a lahodnost v každém soustu.
  • Kvalitní složení: křupinky jsou vyrobeny z kvalitních obilovin a potaženy karamelovou glazurou.
  • Skladování: doporučuje se skladovat v chladu a suchu při teplotě 5°C-20°C, aby byla zachována čerstvost a křupavost.

Vyzkoušejte netradiční, ale přitom úžasně lahodnou chuť křupinek slaný karamel a objevte nové možnosti, jak vylepšit své oblíbené dezerty a svačinky!

Složení:

cukr, rýžová mouka, kakaové máslo, sušené plnotučné MLÉKO, LAKTÓZA, sůl, sušené odstředěné MLÉKO, karamel (cukr, glukózový sirup), odtučněný kakaový prášek, emulgátor slunečnicový lecitin, leštící látka šelak E904, škrob, glukózový sirup, barvivo E160c, aroma. Může obsahovat stopy sóji a lepku.

Doplňkové parametry

Kategorie: Cukrové perličky
Výrobce: Barbara Luijckx
Použití: ke zdobení
Barva: světle hnědá
Výživové hodnoty na 100g výrobku:: Nadpis
energetická hodnota: 2014 kJ / 480 kcal
tuky: 20 g
/ z toho nasycené mastné kyseliny: 12 g
sacharidy: 70 g
/ z toho cukry: 50 g
bílkoviny: 4,5 g
sůl: 1,25 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: