Kakaooříšková náplň 500g

s její bohatou, polotekutou konzistencí a výrazným, hlubokým tónem temně hnědé barvy, je lahůdkou, která přináší rozkoš jak vizuální, tak chuťovou. Tato náplň, která je určena k přímému použití, poskytuje pohodlný a efektivní způsob, jak dodat výjimečnou chuť a texturu různým cukrářským výtvorům. Její použití je mnohostranné: může být jemně vpravena do voňavých koblih, přidána do croissantů pro bohatší chuť, použita jako srdce lahodných čokoládových pralinek, nebo jednoduše namazána na krajíc čerstvého pečiva. Její sametová struktura a kombinace kakaa s tóny oříšků přináší sladkou harmonii, která je svůdná a neodolatelná.

Dostupnost Skladem (7 ks)
Můžeme doručit do:
3.4.2024
Možnosti doručení
Kód: 126-14A
73 Kč
Kakaooříšková náplň 500g
Dodání
Dodání do 24 hod.
při objednání PO-ČT do 12 hod
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Přestože tato náplň není termostabilní a není vhodná k použití při pečení, její variabilita v kuchyni zůstává impozantní. Využívá se také jako sametová poleva na palačinky, přičemž její bohatá a hluboká chut' doplňuje jemnost palačinek. Pro ty, kdo hledají krémovější texturu, lze náplň snadno vyšlehat s máslem, čímž vznikne luxusní krém, ideální pro promazání korpusů dortů a jiných sladkých pečiv. Nezaměnitelná kakaooříšková chuť této náplně dodává jedinečný a nezapomenutelný charakter všem dezertům, se kterými se spojí, a stává se tak hvězdou každé sladké hostiny.

Složení:

cukr, rostlinný tuk (palmový), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku (11%), sušená syrovátka, lískooříšková pasta (2%), sójový lecitin, aroma.

Hmotnost: 500 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Dortové krémy
Výrobce: Carla, ČR
Výživové hodnoty na 100g výrobku:: Nadpis
Energetická hodnota: 2378 kJ / 572 kcal
Tuky: 39,0 g
/ z toho nasycené mastné kyseliny: 12,2 g
Sacharidy: 49,4 g
/ z toho cukry: 47,7 g
Vláknina: 3,8 g
Bílkoviny: 3,7 g
Sůl: 0,25 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: