Gum Tragacanth 14g EXP 09/2021

Kód: 142-59658
128 Kč –38 %
Gum Tragacanth 14g EXP 09/2021
128 Kč –38 % 79 Kč 65,29 Kč bez DPH
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
12.7.2022
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

DOPRODEJ - DATUM MINIMÁLNÍ TRVANLIVOSTI 28/9/2021

 

Gum Tragacanth 14g

Přírodní práškového tužidla, které je vhodné pro zpevnění cukářských hmot při modelacích.

Složení: 100% tragakantová guma (vhodné pro vegetariány)

Hmotnost: 14 g

Použití:

1 čajová lžička se prohněte s 250g cukrářské hmoty a nechá se zabalená (bez přístupu vzduchu) cca 12 hodin uležet.

 

 

Použití bez cukrářské hmoty:

1 polévková lžíce Gum Tragacanth, 1 polévková lžíce glukózového sirupu, 4 polévkové lžíce teplé vody, 450g moučkového cukru.

Výroba: Gum Tragacanth smíchat s moučkovým cukrem v jedné misce. Ve druhé misce smíchat směs vody a glukózy - po důkladném promíchání se obě vytvořené směsi smíchají dohromady a řádně propracují. Vznikne tak hmota, kterou je nutné uložit do igelitového sáčku a těsně uzavřít. Nechá se odležet minimálně 8 hodin, poté se opět propracuje a je připravena k použití. Trvanlivost hmoty je týden v chladničce, 2 měsíce v mrazničce. Takto lze jednoduše tvarovat květiny, neboť hmota je vláčná a na vzduchu rychle usychá, nehrozí tak, že by se květy bortily.

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Glukóza, Piping gel
Výrobce: Squires kitchen Anglie

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení