S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

NOVINKY

arr3PŘEPRAVA POTRAVIN V HORKÝCH DNECHVážení zákazníci, zvažte nutnost objednávání čokoládových polev, ozdob, transfer fólií, či... arr3POŠTOVNÉ ZDARMA od 1500 KčPři objednávce nad 1500 Kč Vám nebudeme účtovat poštovné - balík do ruky, a to při volbě platby... arr3ODBORNÝ SEMINÁŘ ZEELANDIADne 21. 10. 2016 jsme se zúčastnili odborného semináře v Malšicích u Tábora, který pořádal náš... arr3VĚRNOST SE VYPLÁCÍVážení zákazníci, od 1. února 2017 jsme nastavili automatický věrnostní systém pro všechny...

ZBOŽÍ V AKCI

Naše cena 62 Kč
skladem
Naše cena 18 Kč
skladem
Naše cena 199 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Naše cena 143 Kč
skladem
Naše cena 989 Kč
skladem
Naše cena 45 Kč
skladem

Úvod » CUKRÁŘSKÉ SUROVINY » Čokoládové polevy

Čokoládová poleva

má nezastupitelnou roli při zdobení dortů, moučníků a zákusků. Vyzkoušet můžete hořkou, mléčnou, či bílou variantu polevy. Sami se pak můžete přesvědčit, že čokoládová poleva má své nezastupitelné místo ve sladké kuchyni.



Naše cena 52 Kč

skladem



Naše cena 55 Kč

skladem



Naše cena 55 Kč

skladem



Naše cena 50 Kč

skladem



Naše cena 53 Kč

skladem
novinka


novinka


novinka





Naše cena 1 000 Kč

skladem

Čokoládové polevy

neodmyslitelně patří k pečení moučníků i dortů. Oblíbené jsou především proto, že krásně voní a báječně chutnají.

Zapomeňte na polevy ze supermarketů, které zdaleka nedostahují kvalit námi nabízených čokoládových polev, a vychutnejte si pravou chuť lahodné čokolády. Vyvážený poměr tuku v polevě zaručí, že chuť polevy bude skutečně čokoládová. Navíc má nádherný lesk a tuhost, takže bude parádní ozdobou každé sladké dobroty. Jednoduchá příprava, bez přídavku dalších tuků, je také dalším, rozhodujícím, krokem proč zvolit právě naši čokoládovou polevu.

Příprava je velice jednoduchá - požadovaé množstí čokoládové polevy odsypete do misky a necháte pozvolna rozpouštět ve vodní lázni, a to maximálně při 42-45°C. Následně ji necháte zchladit na 30°C, ještě trošku zahřejete a můžete použít.


Mléčná, hořká, či bílá čokoládová poleva bude vždy tou nejlepší tečkou.


Dlouholetá zkušenost a neustálé zlepšování výroby dovedla firmu Carla, Zeelandia, či Master Martini k tomu, že se pyšní nejkvalitnějšími produkty na našem trhu s opravdu čokoládovou chutí. Česká, holandská a italská výroba je zárukou vysoké kvality za nejlepší ceny.


Ochutnejte a přesvědčte se sami, že čokoládová poleva je tou nejlepší volbou pro každý moučník....


Hospodyňkám.cz - pečte jako profesionál!