Carla Mléčná čokoláda 37%

Pravá mléčná čokoláda s minimálním obsahem kakaové sušiny 37% se vyznačuje jemnou a velice lahodnou chutí. Vyrobena je v České republice firmou Carla, která má dlouholetou tradici. Kvalitní výrobek pro každou hospodyňku.

Hmotnost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost Skladem (56 ks) Skladem (1 ks) Zvolte variantu
Můžeme doručit do:
31.7.2024 31.7.2024 Zvolte variantu
Možnosti doručení
Kód: 126-V0421 126-V042115 Zvolte variantu
5 114 Kč od 99 Kč - –3 % až –3 % 99 Kč 4 960,58 Kč od 99 Kč 396 Kč / 1 kg 330,71 Kč / 1 kg
Carla Mléčná čokoláda 37%
Carla Mléčná čokoláda 37%
5 114 Kč od 99 Kč - –3 % až –3 %
Dodání
Dodání do 24 hod.
při objednání PO-ČT do 12 hod
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Pravá čokoláda

Česká mléčná čokoláda s minimálním obsahem kakaa 37% se vyznačuje jemnou smetanovou chutí s lahodným pohlazením kakaa.

Luxusní chuť přímo vybízí k ochutnání, proto se mléčná čokoláda 37% používá k přípravě čokoládových pralinek, do ganáží nebo jako poleva na cukrářské výrobky.

Carla Mléčná čokoláda 37%  se rozpouští při 45-50°C a zpracovává se při 30°C. Při dodržení pracovního postupu získáme lesklou čokoládu pro další zpracování.

Složení:

cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, sušené MLÉKO plnotučné, emulgátory (E322 SÓJOVÝ lecitin, E476 polyglycerolpolyricinoleát), vanilkový extrakt Bourbon Madagaskar. Minimální obsah kakaové sušiny 37%.

Uchovávat v suchu a temnu, do 20°C.

Pracovní postup při rozehřívání čokolády: pecky mléčné čokolády zahříváme ve vodní lázni při 45-50°C a mícháním je rozpustíme do hladké tekuté konzistence. Následně čokoládu zchladíme na 28°C a opětovně zahřejeme na pracovní teplotu 30°C. Tímto způsobem si čokoláda zachová svoje vlastnosti a lesklou barvu.

Další možnosti využití čokolády

Modelovací čokoláda

Suroviny: 600g čokolády, 200g glukózy, 80g cukerného rozvaru

Postup: čokoládu rozpustíme, přidáme ostatní suroviny, vymícháme do hladké hmoty a necháme uležet 24 hodin. S čokoládou pracujeme na silikonové podložce nebo pergamenovém papíře či folii. Dlouhým zahřívám v ruce se rozpouští.

Takto připravená hmota je vhodná k tvarování i potahování dortů, také k výrobě jedlých dekorací či soch.

Doplňkové parametry

Kategorie: Mléčná čokoláda
Příchuť: mléčná čokoláda
Tvar: pecky
Průměr: 1,5 cm
Barva: světle hnědá
Výživové hodnoty na 100g výrobku:: Nadpis
energetická hodnota: 2347 kJ / 563 kcal
tuky: 35,2 g
/ z toho nasycené mastné kyseliny: 21,5 g
sacharidy: 54,6 g
/ z toho cukry: 52,9 g
vláknina: 2,7 g
bílkoviny: 5,7 g
sůl: 0,12 g
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
DH Avatar autora | 25.4.2021
Skvela a vyborna????

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: