Bolero Instant 500g
Bolero Instant 500g
Instantní sypká směs pro přípravu kakaového krému (tubusu) na likérové špičky a pro přípravu krému k promazávání korpusů.
Složení: cukr, kakao, sušený rostlinný tuk, sušená plnotučná sójová mouka, modifikovaný škrob E1414
Balení: 500 g



Bolero Instant 500g
Instantní sypká směs pro přípravu kakaového krému (tubusu) na likérové špičky a pro přípravu krému k promazávání korpusů.
Složení: cukr, kakao, sušený rostlinný tuk, sušená plnotučná sójová mouka, modifikovaný škrob E1414
Balení: 500 g
Použití na tubusy likérových špiček: 500g směsi Bolero Instant, 250g vody, 600g tuku (margarínu nebo másla).
Postup: Bolero smícháme s vodou a necháme cca 10 minut odstát. Poté přidáme povolený tuk (nikoli rozehřátý) a vyšleháme. Hotový krém naplníme do trezírovacího sáčku se špičkou a nastříkáme na piškot. Jako náplň do koňakových špiček použijeme Topmix S. Z tohoto množství uděláme asi 60 kusů špiček na klasický piškot (špička 18/26)
Příprava krému k promazání korpusu: 300g Bolero Instant, 750g smetany ke šlehání (vše spolu vyšlehat)
Příprava pařížského krému - 1l živočišné šlehačky, 300g směsi Bolero Instant
Příprava krému na harlekýn - 1l živočišné šlehačky, 150g směsi Bolero Instant
Pracovní postup přípravy všech krémů:
šlehačku rozmíchat s Bolerem a nechat 5 minut odstát.
Poté vyšlehat elektrickým šlehačem. Za 3 minuty je hotovo.
Pokud se zdá krém příliš hustý, přidáme šlehačku. Pokud je, naopak, řídký, přisypeme Bolero.
Výživové hodnoty na 100g výrobku:
energetická hodnota 1621 kJ / 386 kcal
tuky 6,22 g / z toho nasycené mastné kyseliny 2,99 g
sacharidy 69,7 g / z toho cukry 63,32 g
vláknina 8,83 g
bílkoviny 8,25 g
sůl 0,15 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Příprava moučníků |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Použití: | k přípravě korpusu |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.