Bolero Instant 500g

Bolero Instant 500g

Instantní sypká směs pro přípravu kakaového krému (tubusu) na likérové špičky a pro přípravu krému k promazávání korpusů.

Složení: cukr, kakao, sušený rostlinný tuk, sušená plnotučná sójová mouka, modifikovaný škrob E1414

Balení: 500 g

Dostupnost Skladem (15 ks)
Můžeme doručit do:
8.6.2023
Možnosti doručení
Kód: 112-10000500A
78 Kč 15,60 Kč / 100 g
Bolero Instant 500g
Dodání
Dodání do 24 hod.
při objednání PO-ČT do 12 hod
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Bolero Instant 500g

Instantní sypká směs pro přípravu kakaového krému (tubusu) na likérové špičky a pro přípravu krému k promazávání korpusů.

Složení: cukr, kakao, sušený rostlinný tuk, sušená plnotučná sójová mouka, modifikovaný škrob E1414

Balení: 500 g

 

Použití na tubusy likérových špiček: 500g směsi Bolero Instant, 250g vody, 600g tuku (margarínu nebo másla).

Postup: Bolero smícháme s vodou a necháme cca 10 minut odstát. Poté přidáme povolený tuk (nikoli rozehřátý) a vyšleháme. Hotový krém naplníme do trezírovacího sáčku se špičkou a nastříkáme na piškot. Jako náplň do koňakových špiček použijeme Topmix S. Z tohoto množství uděláme asi 60 kusů špiček na klasický piškot (špička 18/26)

 

Příprava krému k promazání korpusu: 300g Bolero Instant, 750g smetany ke šlehání (vše spolu vyšlehat)

Příprava pařížského krému - 1l živočišné šlehačky, 300g směsi Bolero Instant 

Příprava krému na harlekýn - 1l živočišné šlehačky, 150g směsi Bolero Instant

Pracovní postup přípravy všech krémů:

šlehačku rozmíchat s Bolerem a nechat 5 minut odstát.

Poté vyšlehat elektrickým šlehačem. Za 3 minuty je hotovo.

Pokud se zdá krém příliš hustý, přidáme šlehačku. Pokud je, naopak, řídký, přisypeme Bolero.

 

 

Výživové hodnoty na 100g výrobku:

energetická hodnota 1621 kJ / 386 kcal

tuky 6,22 g /  z toho nasycené mastné kyseliny 2,99 g

sacharidy 69,7 g /  z toho cukry 63,32 g

vláknina 8,83 g

bílkoviny 8,25 g

sůl 0,15 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Příprava moučníků
Hmotnost: 0.5 kg
Použití: k přípravě korpusu
5
12x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
Avatar autora | 13.2.2023
Bolero je skvělé. Používám ho hlavně do šlehačky, jako krém do dortů.
5
ZB Avatar autora | 20.4.2022
Hmota je suprova doporucuju
5
MT Avatar autora | 28.10.2021
super, moc nám chutná, doporučuji hlavně na vánoce :-) malé špičky
5
ER Avatar autora | 18.10.2021
Super směs, rychlé použití, doporučuji! ;)
5
ZP Avatar autora | 28.8.2021
velmi,doporučuji
5
KH Avatar autora | 9.2.2021
Výborný krém nejen na špičky ,lze i jako krém do dortu,jsem velmi spokojená Doporucuji
5
AH Avatar autora | 21.9.2020
Nemá to chybu
5
PH Avatar autora | 30.4.2020
Jsem velmi spokojená, nejlepší směs na špičky, s máslem používám do dortů a plněných kokosek.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: