Bolero Instant 500g

Bolero Instant 500g

Instantní sypká směs pro přípravu kakaového krému (tubusu) na likérové špičky a pro přípravu krému k promazávání korpusů.

Složení: cukr, kakao, sušený rostlinný tuk, sušená plnotučná sójová mouka, modifikovaný škrob E1414

Balení: 500 g

Dostupnost Skladem (35 ks)
Můžeme doručit do:
7.10.2022
Možnosti doručení
Kód: 112-10000500A
65 Kč 13 Kč / 100 g
Bolero Instant 500g
Dodání do 24 hod.
Dodání do 24 hod.
při objednání PO-ČT do 12 hod
Doprava zdarma
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží skladem
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Bolero Instant 500g

Instantní sypká směs pro přípravu kakaového krému (tubusu) na likérové špičky a pro přípravu krému k promazávání korpusů.

Složení: cukr, kakao, sušený rostlinný tuk, sušená plnotučná sójová mouka, modifikovaný škrob E1414

Balení: 500 g

 

Použití na tubusy likérových špiček: 500g směsi Bolero Instant, 250g vody, 600g tuku (margarínu nebo másla).

Postup: Bolero smícháme s vodou a necháme cca 10 minut odstát. Poté přidáme povolený tuk (nikoli rozehřátý) a vyšleháme. Hotový krém naplníme do trezírovacího sáčku se špičkou a nastříkáme na piškot. Jako náplň do koňakových špiček použijeme Topmix S. Z tohoto množství uděláme asi 60 kusů špiček na klasický piškot (špička 18/26)

 

Příprava krému k promazání korpusu: 300g Bolero Instant, 750g smetany ke šlehání (vše spolu vyšlehat)

Příprava pařížského krému - 1l živočišné šlehačky, 300g směsi Bolero Instant 

Příprava krému na harlekýn - 1l živočišné šlehačky, 150g směsi Bolero Instant

Pracovní postup přípravy všech krémů:

šlehačku rozmíchat s Bolerem a nechat 5 minut odstát.

Poté vyšlehat elektrickým šlehačem. Za 3 minuty je hotovo.

Pokud se zdá krém příliš hustý, přidáme šlehačku. Pokud je, naopak, řídký, přisypeme Bolero.

 

 

Výživové hodnoty na 100g výrobku:

energetická hodnota 1621 kJ / 386 kcal

tuky 6,22 g /  z toho nasycené mastné kyseliny 2,99 g

sacharidy 69,7 g /  z toho cukry 63,32 g

vláknina 8,83 g

bílkoviny 8,25 g

sůl 0,15 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Příprava moučníků
Hmotnost: 0.5 kg
Použití: k přípravě korpusu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
5
10x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
ZB Avatar autora | 20.4.2022
Hmota je suprova doporucuju
5
MT Avatar autora | 28.10.2021
super, moc nám chutná, doporučuji hlavně na vánoce :-) malé špičky
5
ER Avatar autora | 18.10.2021
Super směs, rychlé použití, doporučuji! ;)
5
ZP Avatar autora | 28.8.2021
velmi,doporučuji
5
KH Avatar autora | 9.2.2021
Výborný krém nejen na špičky ,lze i jako krém do dortu,jsem velmi spokojená Doporucuji
5
AH Avatar autora | 21.9.2020
Nemá to chybu
5
PH Avatar autora | 30.4.2020
Jsem velmi spokojená, nejlepší směs na špičky, s máslem používám do dortů a plněných kokosek.