Bolero Instant 500g

Bolero Instant 500g

Instantní sypká směs pro přípravu kakaového krému (tubusu) na likérové špičky a pro přípravu krému k promazávání korpusů.

Složení: cukr, kakao, sušený rostlinný tuk, sušená plnotučná sójová mouka, modifikovaný škrob E1414

Balení: 500 g

Dostupnost Skladem (14 ks)
Můžeme doručit do:
13.12.2023
Možnosti doručení
Kód: 112-10000500A
78 Kč 15,60 Kč / 100 g
Bolero Instant 500g
Dodání
Dodání do 24 hod.
při objednání PO-ČT do 12 hod
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Bolero Instant 500g

Instantní sypká směs pro přípravu kakaového krému (tubusu) na likérové špičky a pro přípravu krému k promazávání korpusů.

Složení: cukr, kakao, sušený rostlinný tuk, sušená plnotučná sójová mouka, modifikovaný škrob E1414

Balení: 500 g

 

Použití na tubusy likérových špiček: 500g směsi Bolero Instant, 250g vody, 600g tuku (margarínu nebo másla).

Postup: Bolero smícháme s vodou a necháme cca 10 minut odstát. Poté přidáme povolený tuk (nikoli rozehřátý) a vyšleháme. Hotový krém naplníme do trezírovacího sáčku se špičkou a nastříkáme na piškot. Jako náplň do koňakových špiček použijeme Topmix S. Z tohoto množství uděláme asi 60 kusů špiček na klasický piškot (špička 18/26)

 

Příprava krému k promazání korpusu: 300g Bolero Instant, 750g smetany ke šlehání (vše spolu vyšlehat)

Příprava pařížského krému - 1l živočišné šlehačky, 300g směsi Bolero Instant 

Příprava krému na harlekýn - 1l živočišné šlehačky, 150g směsi Bolero Instant

Pracovní postup přípravy všech krémů:

šlehačku rozmíchat s Bolerem a nechat 5 minut odstát.

Poté vyšlehat elektrickým šlehačem. Za 3 minuty je hotovo.

Pokud se zdá krém příliš hustý, přidáme šlehačku. Pokud je, naopak, řídký, přisypeme Bolero.

 

 

Výživové hodnoty na 100g výrobku:

energetická hodnota 1621 kJ / 386 kcal

tuky 6,22 g /  z toho nasycené mastné kyseliny 2,99 g

sacharidy 69,7 g /  z toho cukry 63,32 g

vláknina 8,83 g

bílkoviny 8,25 g

sůl 0,15 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Dortový korpus
Hmotnost: 0.5 kg
Použití: k přípravě korpusu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Pařížské rohlíčky 2.12.2023 21:11
Dobrý den, šlo by použít do krému inst. směs Bolero,prosím?
Bolero do krému 3.12.2023 17:43
Dobrý den, do trubiček byste Bolero mohla použít, ale doporučuji variantu krému - tedy recept na tubus likérových špiček. Pokud Bolero vyšleháte jen se smetanou, nevydrží v trubičkách tak dlouho, jako krém. S pozdravem. Lucie Veselá