Pěna z bílé čokolády

Osvěžující, lehoučká pěna s ovocem bude chutnat také dětem.

 

Pěna z bílé čokolády

Pěna z bílé čokolády

 

 

Suroviny:

400ml šlehačky, 240g bílé čokolády, 60g másla, trocha citronové kůry, kakao nebo ovoce na ozdobu

 

Pracovní postup:

bílou čokoládu s máslem rozpustíme ve vodní lázni a necháme chvíli chladnout. Mezitím si vyšleháme šlehačku do tuhé konzistence a opatrně vmícháme rozpuštěnou čokoládovou směs a nakonec citronovou kůru. Pěnu navrstvíme do skleniček a necháme 2 hodiny tuhnout v chladničce. Před podáváním můžeme zdobit ovocem, nebo jen poprášit kakaem.

 

Dobrou chuť.

Hospodyňkám.cz - pečte jako profesionál!

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení