


Bílá čokoláda 250g
český výrobek
- bílá čokoláda v hranatých tvarech je určena pro přípravu pralinek nebo jako poleva na zákusky a dorty.
Použití: požadované množství rozpustit při 40-45°C, poté za stálého míchání ochladit na cca 27°C a znovu zahřát na 29-30°C a použít.
Složení:
cukr, kakaové máslo, sušené mléko plnotučné, sušená syrovátka, laktóza, emulgátory (sójový lecitin a polyglycerolpolyricin-oleát), vanilkový extrakt Bourbon Madagaskar.
Uchovávat v suchu do 20°C.
Hmotnost: 250 g
Výživové hodnoty na 100g výrobku:
energetická hodnota: 2319 kJ / 555 kcal
tuky: 33,2 g / z toho nasycené: 20,6 g
sacharidy: 60,1 g / z toho cukry: 60,1 g
vláknina: 0,0 g
bílkoviny: 4,2 g
sůl: 0,28 g
Recept pro inspiraci:
Modelovací čokoláda
Suroviny: 500g čokolády, 150g glukózy, 50g kakaového másla, 80g cukerného rozvaru
Postup: čokoládu rozpustíme, přidáme ostatní suroviny, vymícháme do hladké hmoty a necháme uležet 24 hodin. S čokoládou pracujeme na silikonové podložce nebo pergamenovém papíře či foli. Dlouhým zahřívám v ruce se rozpouští.
Takto připravená hmota je vhodná k tvarování i potahování dortů, také k výrobě jedlých dekorací či soch.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokoláda s cukrem |
---|---|
Hmotnost: | 0.26 kg |
Výrobce: | Carla, ČR |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.