Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

NOVINKY

arr3SLEVA PRO VÁS!!!Vážení zákazníci, od 1. února 2017 jsme nastavili automatický věrnostní systém pro všechny... arr3POŠTOVNÉ ZDARMA od 1500 KčPři objednávce nad 1500 Kč Vám nebudeme účtovat poštovné - balík do ruky, a to při volbě platby...

ZBOŽÍ V AKCI

Naše cena 490 Kč
skladem
Naše cena 152 Kč
skladem
Naše cena 94 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Naše cena 144 Kč
skladem
Naše cena 25 Kč
skladem
Naše cena 45 Kč
skladem

04. 10. 2016 | NAŠE RECEPTY

Šlehačkový dort s banánem

Milujete chuť pravé šlehačky v kombinaci s banány? Pokud ano, vyzkoušejte recept připravený z našich surovin a upečte si tzv. krtčí hromádku

 

 


 

 

 

 

Suroviny

na korpus: 250g směsi na extra tmavý piškot, 3 vejce, 30 ml vody, 20ml oleje


na krém: 500ml šlehačky, 100g ztužovače Zeesan banán, 30g tmavých šupin


náplň: 4 banány

 

 

 

Postup

směs na korpus ušleháme 8 minut v el. šlehači, vlijeme do dortové formy o průměru 24 cm, kterou jsme předtím vyložili pečícím papírem, upečeme.

Korpus necháme asi hodinu vychladnout, poté, polévkovou lžící, vydlabeme do korpusu dolík tak, aby zůstalo asi 0,5 cm síly korpusu a okraje necháme vyšší. Vše vydlabané rozdrobíme na menší kousky připomínajíci hlínu a použijeme později.

Do vydlabaného korpusu vložíme podélně rozpůlené banány a naneseme vrstvu šlehačkového krému (připravíme podle návodu na obalu), který dotvarujeme do kopcovitého tvaru.

Vydlabaným, rozdrobeným, korpusem posypeme šlehačkový krém, jemně přitlačíme a necháme alespoň 2 hodiny odležet v chladničce.

 

 

Dobrou chuť.

 

Hospodyňkám.cz - pečte jako profesionál!