Marcipán černý
Český výrobek s 36% podílem mandlí
Černý marcipán s 36% obsahem mandlí je českým výrobkem, který se skvěle hodí k potahování dortů a vykrajování vzorů pro zdobení dortů, cupcakes či cukroví. Je to všestranný produkt, který povznese každou vaši sladkou kreaci na vyšší úroveň.



Tipy pro práci s pravým marcipánem
-
Zpracování: protože obsahuje mandle, je měkčí a lepivější než jiné cukrové hmoty. Pro usnadnění práce jej doporučujeme podsypávat speciálním cukrem nebo jej rozvalovat pod potravinářskou fólií.
-
Tvarování: při potahování dortů je lepší vyválet silnější plát (asi 0,5 cm), aby byl pevnější a méně náchylný k roztržení.
-
Skladování: uchovávejte v suchu, temnu a důkladně uzavřené, aby se zabránilo přístupu vzduchu.
S tímto marcipánem můžete vytvořit krásné dekorace, které dodají vašim cukrářským výtvorům profesionální vzhled.
Složení:
cukr, 36% MANDLE, voda, invertní cukrový sirup, glukózový sirup, udržovač vlhkosti (sorbit, invertáze), alkohol, konzervant E202, potravinářské barvivo E153.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Barevný marcipán |
|---|---|
| EAN: | Zvolte variantu |
| Barva: | Černá |
| Použití: | potahovací a modelovací |
| Příchuť: | mandle |
| Země původu: | Česká republika |
| Výživové hodnoty na 100g výrobku:: | Nadpis |
| energetická hodnota: | 1900 kJ / 453 kcal |
| tuky: | 19,3 |
| z toho nasycené mastné kyseliny: | 1,6 g |
| sacharidy: | 59,4 g |
| z toho cukry: | 56 g |
| vláknina: | 3,3 g |
| bílkoviny: | 7,8 g |
| sůl: | 0,04 g |
| vitamín E: | 9,1 mg |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

