Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

NOVINKY

arr3SLEVA PRO VÁS!!!Vážení zákazníci, od 1. února 2017 jsme nastavili automatický věrnostní systém pro všechny... arr3POŠTOVNÉ ZDARMA od 1500 KčPři objednávce nad 1500 Kč Vám nebudeme účtovat poštovné - balík do ruky, a to při volbě platby...

ZBOŽÍ V AKCI

Naše cena 73 Kč
skladem
Naše cena 29 Kč
skladem
Naše cena 11 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Naše cena 2 600 Kč
skladem
Naše cena 48 Kč
skladem
Naše cena 45 Kč
skladem

13. 01. 2016 | NAŠE RECEPTY

Šťavnatý pomerančový dort

Představujeme další vynikající dort připravený z cukrářské směsi Jung Basis. Pochutnejte si na pomerančové chuti.


 

 

Suroviny

na korpus: 500 g směsi Jung Basis, 4 vejce, 200 ml oleje, 180 ml zakysaného podmáslí, 50 g ochucovací pasty pomeranč, 4 g oranžové gelové potravinářské barvy


na krém: 675 ml šlehačky 35%, 240 ml zakysaného podmáslí, 200 g ztužovače šlehačky Zeesan neutral


na ozdobení: plátky pomeranče

 

 

Postup

Všechny suroviny na korpus šleháme 5 minut elektrickým šlehačem, poté nalijeme do dortové formy o průměru 24 cm a pečeme při 170°C cca 40 minut.

Příprava krému - do ušlehané šlehačky přidáme směs Zeesanu a zakysaného podmáslí

Krémem plníme dort a zdobíme pomeranči.

 

Dobrou chuť!


Hospodyňkám.cz - pečte jako profesionál!