Gelová barva Sugarflair Woodland Brown

Přirozený odstín pro vaše sladké kreace

Přineste do svých dezertů krásu s gelovou barvou Sugarflair Woodland Brown. Tato 100% jedlá barva bez lepku je ideální pro barvení potravin na vodní bázi. Ať už potřebujete obarvit potahovací hmoty, marcipán, dortové korpusy nebo krémy, Sugarflair Woodland Brown je tou správnou volbou. Barva je vhodná pro vegetariány, neobsahuje ořechy a není vyrobena z geneticky modifikovaných surovin. Vytvořte dokonalé sladké výtvory s přirozeným hnědým odstínem a dopřejte si profesionální výsledky v každém pečení!

Položka byla vyprodána…
Dostupnost Momentálně nedostupné
Možnosti doručení
Kód: 127-A324
115 Kč 4,60 Kč / 1 g
Gelová barva Sugarflair Woodland Brown
Dodání
Dodání do 24 hod.
při objednání PO-ČT do 12 hod
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Gelová barva Sugarflair Woodland Brown

Bezlepkový produkt

Gelová potravinářská barva je vhodná k barvení cukrářských hmot, těst, krémů, šlehaček, či jiných pochutin.

Dávkování: maximálně 3 g na 1 kg hmoty

Barva: pastelová, tmavě hnědá

Hmotnost: 25 g

Složení: glycerol E422, propylen glykol E1520, voda, protispékavá látka E551, potravinářské barvivo (E110, E129, E133, E170). Bezlepkový produkt, bez ořechů, nepochází z geneticky modifikovaných surovin, vhodný pro vegetariány.

Upozornění: barvivo E110, E129 může mít nepříznivý vliv na pozornost a aktivitu dětí

 

Doporučené použití: vždy použijeme malé množství barvy - nabereme ji na čistou špejli, či modelovací kostici a vetřeme do hmoty, řádně propracujeme. Pokud je odstín příliš světlý, postup opakujeme. Použijeme vždy čistý nástroj pro nabrání barvy. Je ideální nechat obarvenou hmotu ještě 2 hodiny odpočinout, barva se lépe rozloží a uvidíme tak výsledný odstín.

Doplňkové parametry

Kategorie: Gelové barvy Sugarflair
Země původu: Anglie
Barva: tmavě hnědá
Druh: gelová
Hmotnost: 25 g
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: