Gelová barva Sugarflair Scarlet

Intenzivní tmavě červený odstín pro barvení marcipánu

Představujeme gelovou barvu Sugarflair Scarlet, která dodá vašim cukrářským výtvorům nádherný tmavě červený odstín. Tato 100% jedlá barva má gelovou konzistenci a je vysoce koncentrovaná, takže k dosažení požadovaného odstínu stačí jen malé množství barvy. Barva během zasychání zraje, takže výsledný odstín se plně rozvine až po 1-2 hodinách. Bez lepku, vhodná pro vegetariány a vegany. Se Sugarflair Scarlet můžete vytvořit úchvatné dezerty, které zaujmou svým sytým a intenzivním vzhledem.

Dostupnost Skladem (2 ks)
Můžeme doručit do:
31.7.2024
Možnosti doručení
Kód: 127-A304
115 Kč 4,60 Kč / 1 g
Gelová barva Sugarflair Scarlet
Dodání
Dodání do 24 hod.
při objednání PO-ČT do 12 hod
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Gelová barva Sugarflair Scarlet

Bezlepkový produkt

Gelová potravinářská barva je vhodná k barvení cukrářských hmot, těst, krémů, šlehaček, či jiných pochutin.

Dávkování: maximálně 1 g na 1 kg hmoty

Barva: pastelová, šarlatová (purpurová)

Hmotnost: 25 g

Složení: glycerol E422, protispékavá látka E551, potravinářské barvivo (E170i, E124, E129). Bezlepkový produkt, bez ořechů, nepochází z geneticky modifikovaných surovin, vhodný pro vegetariány.

Upozornění: barvivo E124 a E129 může mít nepříznivý vliv na pozornost a aktivitu dětí

 

Doporučené použití: vždy použijeme malé množství barvy - nabereme ji na čistou špejli, či modelovací kostici a vetřeme do hmoty, řádně propracujeme. Pokud je odstín příliš světlý, postup opakujeme. Použijeme vždy čistý nástroj pro nabrání barvy. Je ideální nechat obarvenou hmotu ještě 2 hodiny odpočinout, barva se lépe rozloží a uvidíme tak výsledný odstín.

Doplňkové parametry

Kategorie: Gelové barvy Sugarflair
Země původu: Anglie
Barva: purpurová
Druh: gelová
Hmotnost: 25 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: