Čokoládová dekorace Králíček 10ks

Roztomilá jarní dekorace v podobě bílého králíčka pomůže ozdobit dorty i zákusky s tématem jara a Velikonoc. Čokoládový králíček je vyroben z kvalitní bílé čokolády, která je dobarvena drobnými detaily. Dekoraci stačí zapíchnout do krému nebo šlehačky.

Položka byla vyprodána…
Dostupnost Momentálně nedostupné
Možnosti doručení
Kód: 128-33747
98,56 Kč 9,86 Kč / 1 ks
Čokoládová dekorace Králíček 10ks
Čokoládová dekorace Králíček 10ks
Novinka
Dodání
Dodání do 24 hod.
při objednání PO-ČT do 12 hod
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Čokoládová dekorace Králíček

Kvalitní bílá čokoláda je tvarována do podoby králíčka, který slouží jako dekorace cukrářských výrobků, především pak cupcakes a dezertů s velikonoční nebo jarní tématikou. Neutrální chuť bílé čokolády se hodí na každý krém i na šlehačku. Dekoraci stačí jen zapíchnout do krému a těšit se z krásně nazdobeného dortu. 

 

Složení:

cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné MLÉKO, emulgátor slunečnicový lecitin, přírodní vanilkové aroma, palmový tuk, barvivo E120. Může obsahovat stopy sóji.

Skladování: v suchu, temnu, při teplotě 12-20°C.

 

Počet kusů v balení: 10 ks

Motiv: bílý zajíček

Rozměr: 2,9 x 3,8 cm

 

Čokoládové dekorace jsou velmi křehké, proto doporučujeme jejich osobní odběr. Bohužel ani při důkladném balení nemůžeme zabránit případné zkáze během nešetrné přepravy. Děkujeme za pochopení.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Ozdoby na dort
Výrobce: Barbara Luijckx
Použití: ke zdobení
Rozměr: 2,9 x 3,8 cm
Množství v balení: 10 ks
Výživové hodnoty na 100g výrobku:: Nadpis
energetická hodnota: 2438 kJ / 588 kcal
tuky: 39 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 24,1 g
sacharidy: 54,6 g
z toho cukry: 54,6 g
bílkoviny: 3,8 g
sůl: 0,1 g
Položka byla vyprodána…
5
4x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
AK Avatar autora | 22.3.2024
já i vnučky jsme velmi spokojené
5
SV Avatar autora | 14.3.2024
ok

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: