info@hospodynkam.cz +420 773 509 080 (po-pá 8-17 hod.)
Bolero Instant 500g - Hospodyňkám.cz
Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
04.01.2017
SLEVA PRO VÁS!!!
Vážení zákazníci, od 1. února 2017 jsme nastavili automatický věrnostní systém pro všechny zaregistrované. Každý zákazník má ve svém účtu nastaveno... číst celé
11.10.2011
POŠTOVNÉ ZDARMA od 1500 Kč
Při objednávce nad 1500 Kč Vám nebudeme účtovat poštovné - balík do ruky, a to při volbě platby předem na bankovní účet (v případě dobírky je k obje... číst celé
Zobrazit všechny novinky

Bolero Instant 500g

kakaový krém pro likérové špičky

Bolero Instant 500g Instantní sypká směs pro přípravu kakaového krému (tubusu) na likérové špičky a pro přípravu krému k promazávání korpusů. Složení:... celý popis
Dostupnost
Skladem 41 ks
Doba dodání
Zboží Vám můžeme doručit již 18.12.2019 do 16:00. Stačí, když zboží objednáte nejpozději do 16.12.2019 12:00
55 Kč
48 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:112-4017
Použití:k přípravě korpusu
Kompletní specifikace

Bolero Instant 500g

Instantní sypká směs pro přípravu kakaového krému (tubusu) na likérové špičky a pro přípravu krému k promazávání korpusů.

Složení: cukr, kakao, sušený rostlinný tuk, sušená plnotučná sójová mouka, modifikovaný škrob E1414

Balení: 500 g

 

Použití na tubusy likérových špiček: 500g směsi Bolero Instant, 250g vody, 600g tuku (margarínu nebo másla).

Postup: Bolero smícháme s vodou a necháme cca 10 minut odstát. Poté přidáme povolený tuk (nikoli rozehřátý) a vyšleháme. Hotový krém naplníme do trezírovacího sáčku se špičkou a nastříkáme na piškot. Jako náplň do koňakových špiček použijeme Topmix S. Z tohoto množství uděláme asi 60 kusů špiček na klasický piškot (špička 18/26)

 

Příprava krému k promazání korpusu: 300g Bolero Instant, 750g smetany ke šlehání (vše spolu vyšlehat)

Příprava pařížského krému - 1l živočišné šlehačky, 300g směsi Bolero Instant 

Příprava krému na harlekýn - 1l živočišné šlehačky, 150g směsi Bolero Instant

Pracovní postup přípravy všech krémů: šlehačku rozmíchat s Bolerem a nechat 5 minut odstát. Poté vyšlehat elektrickým šlehačem. Za 3 minuty je hotovo. Pokud se zdá krém příliš hustý, přidáme šlehačku. Pokud je, naopak, řídky, přisypeme Bolero.

 

Výživové hodnoty na 100g výrobku:

energetická hodnota 1621 kJ / 386 kcal

tuky 6,22 g /  z toho nasycené mastné kyseliny 2,99 g

sacharidy 69,7 g /  z toho cukry 63,32 g

vláknina 8,83 g

bílkoviny 8,25 g

sůl 0,15 g

NENECHTE SI UJÍT NAŠE NOVINKY
Facebook
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.