Velikonoční muffiny
Vyzkoušejte lahodnou variantu k tradičnímu velikonočnímu beránkovi - muffiny s vynikajícím krémem s chutí vaječného likéru.
Velikonoční muffiny
Suroviny
- na korpus: 500g piškot extra tmavý, 6 vajec, 75g voda, 40g olej
- na krém: 200g Zela Delikatess, 200g Pudingový krém vaječný likér, potravinářské barvivo (nemusí být)
Další potřeby: košíčky na muffiny, cukrářské zdobení
Pracovní postup:
Těsto připravíme smícháním všech surovin a následným šleháním po dobu 8 minut na nejrychlejších otáčkách šlehacího stroje. Hotovým těstem naplníme cukrářské košíčky a upečeme.
Příprava krému: změklý margarín Zela Delikatess vyšleháme s pudingovým krémem. Hotový krém můžeme libovolně dobarvit potravinářskými barvami.
Upečené muffiny zdobíme krémem pomocí cukrářského sáčku se špičkou a dozdobíme libovolnou velikonoční dekorací.
Dobrou chuť!
Hospodyňkám.cz - pečte jako profesionál!