


Piškot extra tmavý 500g
Sypká směs na přípravu nadýchaných tmavých šlehaných hmot. Směs je vhodná k přípravě rolád a korpusů. Má temně hnědou barvu a vynikající kakaovou chuť. Korpus je parádně lehoučký a velice jemný.
Použití:
na pláty - 500g směsi, 6 vajec, 75g vody. Všechny suroviny šleháme 8 minut el. šlehačem na 3. rychlostní stupeň.
na dortový korpus (pro dortovou formu průměr 24 cm) - 500g směsi, 6 vajec, 75g vody, 40g oleje (není nutný). Všechny suroviny šleháme 8 minut el. šlehačem na 3. rychlostní stupeň. V poslední minutě snížíme otáčky a přidáme olej.
Složení:
pšeničná mouka, cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, emulgátor (E472b, E477, sušený glukózový sirup, sušené odtučněné mléko), pšeničný škrob, barvivo E150c, kypřící látky (E450i, E500ii), jedlá sůl, zahušťovadlo E415, barvivo E160a(i), aroma.
Skladování v chladu a suchu do 25°C.
Balení: 500g
Z tohoto korpusu můžete připravit vynikající šlehačkový dort s banánem podle našeho receptu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Příprava moučníků |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Použití: | k přípravě korpusu |
Výrobce: | ČR |
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.