Blog, Strana 3

Pařížská šlehačka

Pařížská šlehačka

Tajemství dokonalé čokoládové pěny Pařížská šlehačka, nesoucí v sobě kouzlo francouzské kuchyně, je...

Pistáciové pusinky

Pistáciové pusinky

Přinášíme recept na sladké pusinky, které si můžete upéci třeba jako vánoční cukroví, či jen tak, ke...

Podmáslové řezy

Podmáslové řezy

Suroviny Korpus: 500g Biskvit Zelený čaj, 4 vejce, 225g olej   Krém: 75g šlehačka, 600g Z...

Odborný seminář Zeelandia

Odborný seminář Zeelandia

Dne 21. 10. 2016 jsme se zúčastnili odborného semináře v Malšicích u Tábora, který pořádal náš dlouh...

Tvarohovo-jogurtové řezy

Tvarohovo-jogurtové řezy

Přinášíme recept na odlehčené řezy, které si můžete připravit z našich surovin.   Suroviny ...