Šťavnatý pomerančový dort

Představujeme další vynikající dort připravený z cukrářské směsi Jung Basis. Pochutnejte si na pomerančové chuti.

 

 

orange_velvet_cake

 

Suroviny

na korpus: 500 g směsi Jung Basis, 4 vejce, 200 ml oleje, 180 ml zakysaného podmáslí, 50 g ochucovací pasty pomeranč, 4 g oranžové gelové potravinářské barvy

 

na krém: 675 ml šlehačky 35%, 240 ml zakysaného podmáslí, 200 g ztužovače šlehačky Zeesan neutral

 

na ozdobení: plátky pomeranče

 

 

Postup

Všechny suroviny na korpus šleháme 5 minut elektrickým šlehačem, poté nalijeme do dortové formy o průměru 24 cm a pečeme při 170°C cca 40 minut.

Příprava krému - do ušlehané šlehačky přidáme směs Zeesanu a zakysaného podmáslí

Krémem plníme dort a zdobíme pomeranči.

 

Dobrou chuť!

 

Hospodyňkám.cz - pečte jako profesionál!

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení