Černé kakao v cukrařině

Černé kakao v cukrařině

má nezastupitelnou roli při pečení cukrářských výrobků, u kterých potřebujeme docílit kontrastních efektů - např. při pečení černo-bílých sušenek, černého korpusu na black brownies, či přípravě černých polev a krémů - třeba na halloweenskou party.

 

Výhodou černého kakaa je jeho nulový obsah přidaných barviv.

 

Neméně významnou roli hraje černé kakao při barevní potahovacích hmot a marcipánu na sytě černou barvu.

Všichni víme, že použití klasické černé potravinářské barvy není vždy dostačující a musíme si vypomoci ještě nějakým dalším produktem, který barvu ustálí do černého odstínu. Můžeme si pomoci třeba živočišným uhlím, ale daleko snazší a chutnější je použití právě černého kakaa. Přidáním do barvené hmoty nebo krému docílíme černého odstínu velmi jednoduše. Navíc díky kakau se cukrářská hmota zpevní a nemusíme se obávat fiaska při potahování korpusů.

 

Jak vlastně vzniká černá barva kakaa? Úpravou kakaových bobů vertikálním lisováním s procesem odkyselení.

Výsledkem je silná kakaová chuť se sníženým obsahem tuku, plná antioxidantů snižujících záněty, krevní tlak a zlepšujících hladinu cholesterolu.

 

Tento - téměř až zázračný - produkt můžete zakoupit přímo u nás - zde.

 

Hospodyňkám.cz - pečte jako profesionál!

černé kakao

 

 

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení