S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

NOVINKY

arr3D O V O L E N ÁVážení zákazníci,   dovolujeme si Vás upozornit, že ve dnech 3.7. - 7.7. 2017 bude probíhat... arr3PŘEPRAVA POTRAVIN V HORKÝCH DNECHVážení zákazníci, zvažte nutnost objednávání čokoládových polev, ozdob, transfer fólií, či... arr3POŠTOVNÉ ZDARMA od 1500 KčPři objednávce nad 1500 Kč Vám nebudeme účtovat poštovné - balík do ruky, a to při volbě platby... arr3ODBORNÝ SEMINÁŘ ZEELANDIADne 21. 10. 2016 jsme se zúčastnili odborného semináře v Malšicích u Tábora, který pořádal náš... arr3VĚRNOST SE VYPLÁCÍVážení zákazníci, od 1. února 2017 jsme nastavili automatický věrnostní systém pro všechny...

ZBOŽÍ V AKCI

Naše cena 62 Kč
skladem
Naše cena 19 Kč
skladem
Naše cena 199 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Naše cena 223 Kč
skladem
Naše cena 989 Kč
skladem
Naše cena 45 Kč
skladem

Úvod » CUKRÁŘSKÉ POMŮCKY » Modelovací pomůcky » ŽEHLIČKY A VÁLEČKY NA MARCIPÁN

Žehličky a válečky na marcipán

jsou základní cukrářskou pomůckou, neboť snadno a velmi rychle vyvální cukrářskou hmotu, či marcipán do požadované velikosti, a to bez zbytečného ulpívání hmoty na válečku. Hladítko (žehlička) pak uhladí povrch vyválené hmoty.







Naše cena 134 Kč

skladem
novinka



Naše cena 165 Kč

skladem



Naše cena 149 Kč

skladem



Naše cena 149 Kč

skladem



Naše cena 537 Kč

skladem



Naše cena 119 Kč

skladem



Naše cena 725 Kč

skladem



Naše cena 825 Kč

skladem



Naše cena 104 Kč

skladem





Naše cena 111 Kč

skladem





Naše cena 111 Kč

skladem



Naše cena 111 Kč

skladem



Naše cena 274 Kč

skladem



Naše cena 137 Kč

skladem
novinka


Žehlička a váleček na marcipán

jsou nejdůležitějšími, základními, cukrářskými pomůckami při zdobení dortů. Váleček na marcipán můžete vybírat buď z hladkých povrchů, které slouží k vyválení marcipánu bez nepříjemného přilepování, anebo z reliéfních (strukturálních) povrchů, které se používají k vytvoření vzoru přímo na vyválenou cukrářskou hmotu.

Hladítko (žehlička) na marcipán je výzmanmnou pomůckou při dohlazení povrchu potahovací hmoty.


Hospodyňkám.cz - pečte jako profesionál!

YWM4Y2Jm